Haberler

Havran Esnaf Odası Üyelerine İşletme Kart Avantajları

Denizbank, Balıkesir'in Havran Esnaf Odası'yla anlaşma yaparak, oda üyelerine esnaf dostu İşletme Kart'ın avantajlarını sunmaya başladı.

Oda üyeleri İşletme Kart ile faturalarını ödeyebiliyor, ihtiyaçları olduğunda nakit çekebiliyor, internetten ve ATM'den prosedür, evrak işleriyle uğraşmadan 7/24 taksitli kredi kullanabiliyorlar. Oda üyelerini bunların dışında da birçok İşletme Kart avantajı bekliyor. Denizbank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. Denizbank ile Havran Esnaf Odası, Oda üyelerinin Denizbank İşletme Kart avantajlarından yararlanabilmesi için anlaşma yaptı. 27 Şubat 2014 tarihinde yapılan anlaşmayla İşletme Kart'ın avantajları, Yazıkent Esnaf Odası üyelerine özel olarak sunulmaya başlandı.

İki kurum arasındaki iş birliğiyle sözleşmesi önceki gün Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık makamında yapıldı. Görüşmelere Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, Denizbank Batı Anadolu Kobi Bank Satış Müdürü Ahmet Karaman, Denizbank Kobi işletme Kart ve toptan projeler Bölüm Müdürü Serhan Hacısüleyman Denizbank Burhaniye Şube Müdürü Lütfü Çetinkaya katıldı. Ahmet Karaman yaptığı açıklamada, "Denizbank olarak amacımız, bir yandan KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına cevap verirken, bir yandan da günlük hayatlarında çeşitli avantajlar sağlayacak, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmak. Bu bakış açısı ile de KOBİ'lere hem finansman hem de hizmetlerimiz açısından daha fazla destek olabilmek amacıyla ürünlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Ürünlerimizi geliştirirken KOBİ'lerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmet paketleri oluşturuyoruz. İşletme Kart ile KOBİ'lerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Havran Esnaf Odası üyelerini İşletme Kart'ın avantajlı dünyalarını dünyasına bekliyoruz" dedi.

ODA ÜYELERİNE ÖZEL YAZARKASA POS AVANTAJLARI

Denizbank, Oda üyelerine birbirinden avantajlı seçenekler sunuyor. İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 9 ay taksit imkanı yanında, işletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek de, yazarkasa POS cihazına ücretsiz sahip olabiliyorlar. Son olarak ise cihaz bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS'a sahip olabiliyor, bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyorlar.

İşletme Kart, esnaf odası üyelerine fırsatlar sunan bir platform olarak konumlanıyor. İşletme Kart ile Oda üyelerinin, ihtiyaçları olduğunda nakit çekebiliyor, internetten ve ATM'den prosedür ve evrak işleriyle uğraşmadan 7/24 taksitli kredi kullanabiliyorlar. İşletme Kart sahipleri Cuma günleri çektikleri nakdi, Pazartesi günü masrafsız faizsiz geri ödeyebiliyor ve hafta sonu ödemelerinde kolaylık sağlayan 0 faizli Hesap'tan faydalanabiliyor. İşletme Kart ayrıca fatura, vergi, SGK pirim ödemeleri ve OGS ödemelerinde otomatik ödeme imkanı sunuyor. SGK ödemeleri için 1.200 TL'ye kadar ek limit imkanı, Denizbank Shuttle Hizmeti'nden yüzde 30 indirim, Master KOBİ fırsatları ve Sanal POS üzerinden e-ticaret işlemleri yapabilme imkanı da İşletme Kart'ın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir denizbank Yazıkent Havran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title