Haberler

Havran'da Anadolu Lisesi ve Sekizeylül Ortaokulu Yeni Binalarında

Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ile birlikte Havran’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı ikinci döneminde yeni binalarına taşınan Sekizeylül Ortaokulu ve Havran Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ile birlikte Havran'da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı ikinci döneminde yeni binalarına taşınan Sekizeylül Ortaokulu ve Havran Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okulları gezen Kaymakam Öztürk, okul yöneticileri, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri ve öğrencilerle görüşerek yeni binaların hayırlı olmasını diledi. Okul binalarını bu hale gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek bu binalarda eğitim-öğretimin daha nitelikli hale geleceğine inandığını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu da Bakanlık tarafından yaptırılan iki yeni okul binası ile ilçe merkezimizde ikili eğitimin sona erdiğini ve tüm okulların tam gün eğitime geçtiğini söyleyerek bunun Havran'ın eğitimine olumlu yansıyacağını belirtti. Anadolu Lisesinin eski binasına da Havran İmam-Hatip Ortaokulunun taşındığını aynı okulun bahçesine yapılacak yeni Havran İmam-Hatip Orta okulunun da ihale aşamasına geldiği bilgisini vererek "Emeği olan herkese, desteklerini esirgemeyen ve bugün okullarımızı ziyaret eden Kaymakamımız Sayın Yasin Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yasin Öztürk Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title