Haberler

Hava Sıcak Diye Aracının Camını Açık Bırakan Dikkatsiz Vatandaş, Biriktirdiği 110 Bin Lirayı Çaldırdı

Güncelleme:

Adana'da, biriktirdiği 110 bin lirayı hava sıcak diye camlarını açtığı otomobilinin koltuğuna koyan İsmail Mert isimli vatandaş, tüm parasının çalındığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Adana'da yurt dışında çalışıp biriktirdiği 110 bin lirayı kurbanlık koyun alıp satmak için bankadan çektikten sonra otomobiline koyan İsmail Mert, hava sıcak olduğu için otomobilin camını ve kapısını açık bıraktı. Talihsiz adam, kendisini takip eden soygunculara bütün parasını çaldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Sarıçam ilçesi, Esentepe Mahallesi, Kozan Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, Özbekistan'da elektrik santralinde çalışan İsmail Mert, 110 bin lira para biriktirdi. 10 ay sonra Adana'ya dönen Mert, bu parayla Kurban Bayramı'nda koyun alıp satmak için hazırlık yaptı. Biriktirdiği parayı Mobilyacılar Sitesi içinde bulunan bankanın şubesinden çeken Mert, akrabalarının iş yerine gitti.

PARAYI OTOMOBİLİN YAN KOLTUĞUNA KOYDU, CAMI VE KAPIYI AÇIK BIRAKTI

Bu arada Mert'in bankadan para çektiğini gören otomobilli şahıslar onu takip etmeye başladı. Buradan ağıl için, tel örgü ve çinko almak isteyen Mert, parayı otomobilinin yan koltuğu üzerine koydu. Mert hava sıcak olduğu için otomobilin camını ve kapısını da açık bıraktı.

ARACIN CAMINDAN 110 BİN LİRAYI ÇALDILAR

Mert'i banka çıkışından beri takip eden şüpheliler, açık olan araç camından 110 bin lirayı aldı. Geri döndüğünde paranın yerinde olmadığını gören Mert, şoka girdi.

SOYGUNCULARIN BİNDİĞİ ARACIN PLAKASI TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Ekipler, şüphelilerin bindiği aracın plakasını tespit etti. Tüm birikiminin çalındığını söyleyen İsmail Mert, "Soyguncular beni bankadan beri takip ediyormuş, bir anlık dalgınlık sonucu paramızı çaldılar" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İsmail Mert Özbekistan Haberler

500

Yorumlar (63)

ZIRT:

Yahu nakit parayla niye iş yapılır ki . . Bankaya 5 TL EFT ücreti vermiyim diyen zırtapozlar tomarla parayla geziyor soyulup duruyorlar. Adana da bu hata ölümcül olabilirdi. 50 TL için adam kesiyorlar. Sigara vermeyeni bıçaklıyorlar. 110 bin için adamı kıyma yaparlar.

22
0
yanıtYanıtla
NADİR:

süper yorum tşk.

yanıt0
yanıt0
maho:

bu memleketin denizi ile keriz bitmezzzzzzzzz

13
5
yanıtYanıtla
SALİH:

adanalıyak allahın adamıyak

9
7
yanıtYanıtla
ORGANİK MORGANİK:

TOROS VE 110 BİN TL CAMLAR AÇIK RESMEN GEL ÇAL PARAMI DEMİŞ BELKŞ HIRSIZ BİLE ŞAŞIRMIŞTIR KAPILAR CAMLAR AÇIK PARA KOLTUKTA ARABANIN BAŞINDA BAYA DÜŞÜNMÜŞTÜR.

15
0
yanıtYanıtla
TARSUSLU:

TOROSUN İÇİNDE 110 BİN NE GEZİYOR ABİ YA ŞAKAMASIN

14
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Yazık olmuş. Adam nargile cafe açmaya gitmemiş, inşaat gibi taşınmaz işine girmemiş. Ağıl kurup hayvancılık işine girmek istemiş. Ülkede böyle bin kişi olsa kırmızı et lüks olmaktan çıkar. Gerçekten çok üzüldüm, umarım paran bulunur. İşini kurar, büyütür ve vatana millete faydalı bir iş insanı olursun

12
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

ADANADA CAM AÇIKMI BIRAKILIR KARDEŞİM YA ÜZÜLDÜM. CANIN SAĞOLSUN

10
1
yanıtYanıtla
ahmet turan:

Haklısın Murtazam . Bir Adanalı olarak aynı fikirdeyim

yanıt0
yanıt0
ahmet turan:

Murtazam Haklısın. Bir adanalı olarak aynı fikirdeyim. ama maalesef bu memlekette doğdum.

yanıt0
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title