Haberler

Hamza Özer kimdir? Hamza Özer kaç yaşında, nereli? Kaymakam Hamza Özer hayatı

Güncelleme:

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı olarak görev yapan Hamza Özer, Tokat'da doğdu ve eğitimini de burada tamamladı. Gaziosmanpaşa Üniversitesi İİBF İşletme bölümünden mezun oldu. İşte, Hazma Özer biyografisi...

Hamza Özer, Muhasebe Denetmen Yardımcısı olarak Maliye bakanlığında eğitim aldı, Gölhisar ilçesinde vekil Kaymakam, Trabzon Köprübaşı ilçesinde Kaymakam olarak bulundu. Amerika'nın Texas eyaletinde Houston şehrinde bir yıl süreyle kaldı.

HAMZA ÖZER KİMDİR?

Özer, 1987 yılında Tokat'ta dünyaya geldi. İlköğretim ve lise öğrenimini Tokat'ta tamamladı. 2008 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi İİBF İşletme bölümünden mezun oldu 4 ay süre ile Muhasebe Denetmen Yardımcısı olarak Maliye Bakanlığında eğitim aldı. 30 Aralık 2009 tarihinde İçişleri Bakanlığı'na Konya Kaymakam Adayı olarak yer aldı. 2010 yılında Burdur'un Gölhisar ilçesinde vekil Kaymakam, Trabzon Köprübaşı ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.

Yabancı dil öğrenimi ve Amerikan idari sisteminde incelemeler yapmak üzere Amerika'nın Texas eyaletinde Houston şehrinde 1 yıl bulundu. 07 Temmuz 2012 İçişleri Bakanlığı'nın Kararnamesiyle Köprübaşına atandı. İçişleri Bakanlığı'nın 02 Eylül 2014 tarih ve 2014/1032 sayılı Müşterek Kararnameyle Başyayla Kaymakamlığına atandı. Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinde sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans çalışmaları yürüttü.

Hamza Özer, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hamza Özer Tokat Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title