Haberler

Haluk Ulusoy, Turizm Yatırımlarına Ağırlık Veriyor

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Turizm Yatırımlarına İyice Ağırlık Vermeye Başladı. Kuşadası'ndaki 5 Yıldızlı Otelini Baştan Sona Yenileyen Haluk Ulusoy, İstanbul Merter'de 5 Yıldızlı Yeni Bir Otel İnşaatına Başlayacağını Açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, turizm yatırımlarına iyice ağırlık vermeye başladı. Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı otelini baştan sona yenileyen Haluk Ulusoy, İstanbul Merter'de 5 yıldızlı yeni bir otel inşaatına başlayacağını açıkladı.

Federasyon başkanlığından ayrılmasının ardından Kuşadası Yavansu Mahallesi'nde bulunan 5 yıldız oteli Fantasia De Luxe'te tadilat çalışmaları başlatan Haluk Ulusoy, otelini baştan sona yeniledi. Oteldeki tadilat çalışmalarının bitmesinin ardından Kuşadası'na gelen ve yeni haliyle hizmete giren oteldeki çalışmaları inceleyen Haluk Ulusoy, Fantasia Otel'in tadilat çalışmalarının ardından yeniden Ege'nin en önemli turistik tesislerinden biri haline geldiğini söyledi.

Fantasia Oteli'n A'dan Z'ye tamamen yenilendiğini kaydeden Haluk Ulusoy, "18 Mart 1989 yılında hizmete açılan Fantasia, 19 yıl Türk turizmine büyük katkılar sağladı. Gelişen süreçte yenilenme ihtiyacı duyuluyordu. Acentelerden gelen talepler doğrultusunda gece-gündüz çalışarak oteli son derece modern bir şekilde yeniledik. Tüm altyapıyı, ısıtma, soğutma, arıtma ve elektrik sistemlerini yeniledik. Odaların tümü birer metrekare büyütüldü. Mobilyadan, mefruşata, lobiden restoranlara ve havuzlara kadar yenilemeye gittik. Ayrıca, otelimiz bünyesinde Ege Bölgesi'nin en büyük SPA merkezini kurduk. 1450 metrekare olan SPA merkezimizde 12 çok amaçlı salon, hidroterafi merkezi, çamur ve yağ banyosu, zayıflama merkezi bulunuyor. Hem tedavi hem de dinlenme amaçlı SPA merkezinde ayrıca bir adet Türk hamamı, 2 adet sauna ve bir adet de buhar odası bulunuyor" dedi.

Acentelerden gelen talepler doğrultusunda taahhüt ettikleri projeyi aynen uyguladıklarını kaydeden Haluk Ulusoy, "Hazırladığımız projeyi eksiksiz uygulamak için 350 kişi 6 ay boyunca gece gündüz çalıştı. Avrupa Birliği normlarına uygun bir turistik tesis haline getirdik. Balkon yüksekliklerinden, odalardaki yangın tertibatına kadar her türlü önlemi aldık. Bunun yanında özürlülerin otelde rahatça tatil yapabilmeleri için tüm önlemleri aldık. Bir özürlü, otelimizde tüm imkanlardan zorlanmadan yararlanabilir. Şu anda otelimizin ISO 9001 belgesi var. Bunun yanında çevreye duyarlı otelimizin bu özelliğinin belgelenmesi için ISO 14001 belgesi almak için başvuruda bulunduk ve gerekli işlemler yapıldı" diye konuştu.

Turizm yatırımlarına büyük ağırlık verdiklerini kaydeden Haluk Ulusoy, "Tüm uluslar arası turizm fuarlarına katılarak gerekli tanıtımlarımızı yaptık. Bunun karşılığında da yoğun bir rezervasyon talebi ile karşılaştık. Otelimiz şu anda sezon sonuna kadar dolu. Turizm yatırımlarına büyük ağırlık veriyoruz. 2-3 ay içerisinde İstanbul Merter'de yeni bir 5 yıldızlı otel inşaatına başlayacağız" dedi.

(ZH-İK) 10.05.2008 19:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title