Haberler

Haluk Koç, Hemşehrileriyle Yaşar'ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Muhittin Noyan ve beraberindeki Samsunlularla Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Muhittin Noyan ve beraberindeki Samsunlularla Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Samsunluların Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a olan sevgisini ifade eden Koç, "Sizi gerçekten çok seven bir grupla beraberiz. Eşit hizmetin en güzel örneğini Yenimahalle'de sergilediniz. Sadece Yenimahalle'nin değil, Ankara halkının sevgisini kazandınız" dedi.

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Muhittin Noyan da Yaşar'ın tüm Ankaralıların gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek, cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle'de bir 19 Mayıs Evi kurmak istediklerini ifade ederek, "Arzumuz Samsunluları, Samsun'un gelenek ve göreneklerini bu 19 Mayıs Evi'nde temsil etmektir. Bu konuda sizden de destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsunlularla tek tek tanışan Yaşar, 19 Mayıs Evi'nin Yenimahalle sınırlarında olmasından onur duyacağını kaydederek, "Samsun, Kurtuluş mücadelemizin başlangıç noktasıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık meşalesini yaktığı şehirdir. Samsun'dan başlayan bağımsızlık mücadelesi tüm Anadolu'ya yayılmıştır. Biz de Atatürk'ün değer ve öğretileriyle cumhuriyetin ilçesi olan Yenimahalle'yi cumhuriyetin değerlerine yakışır bir şekilde yönetiyoruz. 19 Mayıs Evi'nin Yenimahalle'ye çok yakışacağını düşünüyorum. Yasaların el verdiği ölçüde elimden gelen desteği vermekten mutluluk duyarım. 19 Mayıs'ın önemini Samsunlulardan iyi kimse anlatamaz. Bu yıl 19 Mayıs'ı hep birlikte kutlayalım. 19 Mayıs'a yakışır bir kutlama olsun" çağrısında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Haluk Koç Samsun Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title