Haberler

Haluk Arslan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi ELAZIĞ belediye başkan adayı Haluk Arslan oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi ELAZIĞ belediye başkan adayı Haluk Arslan oldu. Saadet Partisi adayı Haluk Arslan, ELAZIĞ belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ELAZIĞ belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Saadet Partisi ELAZIĞ belediye başkan adayı Haluk Arslan ile ilgili seçim sonuçları ve ELAZIĞ belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Saadet Partisi ELAZIĞ belediye başkan adayı Haluk Arslan oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ELAZIĞ belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ELAZIĞ aday yarışı ve ELAZIĞ seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ELAZIĞ Seçim Bilgileri

  • ELAZIĞ belediyesi için toplam sandık sayısının 739 olduğu belirlendi.
  • ELAZIĞ belediyesi için açılan sandık sayısının ise 734 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ELAZIĞ belediyesi için katılım oranının ise % 78,04 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ELAZIĞ toplam seçmen sayısının ise 241.886 olduğu belirlendi.
  • ELAZIĞ belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 188.767 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Saadet Partisi ELAZIĞ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi ELAZIĞ belediye başkan adayı olarak gösterilen Haluk Arslan, ELAZIĞ yarışında % 4,78 oranında aldığı oy ile 4'nci oldu. Haluk Arslan toplamda 8.622 adet oy sayısına ulaştı.

Haluk Arslan Kimdir?

Haluk Arslan seçim sonuçları

Haluk Arslan, 1971 yılında Pertek'de dünyaya geldi. Harita ve Kadastro Mühendisi olan Haluk Arslan, 2009 yılından bu yana Elazığ Belediye Meclisi Saadet Partisi üyeliği, 2011 yılından bu yana da Saadet Partisi İl Başkanlığı Görevini yürütüyordu. Haluk Arslan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu.

Saadet Partisi ELAZIĞ belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haluk Arslan Elazığ Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title