Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Sezen, Havsa Kaymakamı Yunus Ataman ve AK Parti Havsa İlçe Başkanı Adnan Aladağ'ı ziyaret etti.

İlçedeki vatandaşlarla ve esnafla da sohbet eden Sezen, burada yaptığı açıklamada, halk oylaması kapsamında ilçe ve köylerde ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

Tüm vatandaşlarla tek tek konuştuklarını aktaran Sezen, "Bizim için önemli olan ülkemizin bütünlüğü birliğimiz ve beraberliğimizdir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara kanmamalıyız. Daha güçlü ve kararlı bir yönetim için 'evet' diyoruz." dedi.

Sezen, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran'ı da makamında ziyaret etti.

- AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin ziyaretlerde bulundu.

Akmeşe, yaptığı yazılı açıklamada, halk oylamasına ilişkin vatandaşları bilgilendirmeye yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Akmeşe, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatmak için köy köy geziyoruz. Vatandaşlarımızın yaklaşımları bizleri mutlu ediyor. Milletimiz ve devletimiz için kararımız 'evet' diyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı Arslan

AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşları cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve anayasa değişikliği paketiyle ilgili bilgilendirdiklerini belirtti.

Gece gündüz demeden çalıştıklarını aktaran Arslan, "Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında neden 'evet' denilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Güçlü bir Türkiye için çalışmalarımız aralıksız sürecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Arslan AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title