Haberler

Pişkinliğin bu kadarı! Uyarıları hiçe sayan yolcu, maskesini otobüsün içerisine fırlattı

Güncelleme:

Antalya'da toplu taşımadaki iki yolcunun maskelerini düzgün takmayıp uyarıları dinlememeleri üzerine tartışma çıktı. Şahıslardan birisinin gülerek maskeyi otobüsün içerisine fırlatması ve "İsterse hükümeti getirsin" buraya şeklindeki pişkin sözleri duyanları hayrete düşürdü.

Antalya'da halk otobüsü içerisinde maskesini kurallara uygun şekilde takmayan iki yolcu, diğer yolcuların tepkisini çekti. Otobüs şoförü, tartışmanın büyümesi ve ikilinin uyarılara rağmen maske takmaması üzerine otobüsü durdurarak kilitledi, olay yerine polis çağırdı. Maskesini düzgün takmayıp yolcularla tartışmayı sürdüren erkek şahıs, pişkin tavırlarıyla görenleri şoke ederken maskeyi otobüs içerisine fırlattı.

ŞOFÖR ARACI SAĞA ÇEKİP POLİS ÇAĞIRDI

Olay, 5 Ağustos Çarşamba günü, Ünsal Mahallesinden Lara istikametine gitmekteki 07 AU 0115 plakalı halk otobüsü içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, halk otobüsü şoförü biri kadın 2 yolcunun maskelerini düzgün takmadığını gördü ve uyarılarda bulundu. İkili maskelerini düzgün takmamaya devam edince, diğer yolcular da duruma tepki gösterdi. Otobüste maske tartışmasının çıkması üzerine, otobüs şoförü aracını sağa çekip aracı kilitledi ve polis çağırdı. Bu sırada otobüs içerisinde maske tartışması devam etti. Diğer yolcuların cep telefonuyla kaydettiği olayda, maskesini takmayan ikilinin savunmaları ise şaşırttı.

MASKESİNİ OTOBÜSÜN İÇİNE FIRLATTI

Yolculardan birinin 'Siz düzene baş kaldırdığınızı mı düşünüyorsunuz?" diyerek tepki göstermesine, maskesini doğru bir şekilde takmayan yolcu otobüste sosyal mesafenin olmamasını gerekçe gösterdi. Otobüste herkesin birbirine yakın olarak temas ettiğini ileri süren şahıs, "Herkes birbirine temas etti, bu maske mi seni kurtaracak" diyerek otobüs içerisine maskesini fırlattı.

"BENİMLE ZIT GİDERSE TAKMAM"

Şoförün polis çağırmasına da tepki gösteren yolcu, "Benimle zıt giderse ben takmam. İsterse hükümeti getirsin buraya, kimi getirirse getirsin" dediği görüldü.

Çiftin sürekli olarak güldüğü de cep telefonu kameralarına yansıdı.

PARA CEZASI ALDILAR

Bekleyişin ardından olay yerine gelen polis, şikayetçi olan otobüs şoförü ve yolcularla ile birlikte, maske takmadığı ileri sürülen iki yolcuyu polis merkezine götürdü. Maskeyi takmayan şahıslara idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

MERT:

Bu ve benzeri mallarla dolu ortalık. . İnsan fazlalığı bunlar, üretim hatası, , , , ne dersen de anlamaz kara cahil. . . .

17
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

tam dayaklik biri.

14
2
yanıtYanıtla
Büşra:

Pandemi gerçek değil, daha büyük gerçekleri örtbas ettiriyorlar işe yarıyor çökmüş olan kapitalist düzen sonrası sermaye sahiplerini kollamış oluyorlar. Başka nasıl insanları alehlerine dönen işler karşısında bir araya gelmelerini engelleyebilirlerdi ? Pandemi aldatmacalarından daha önemli sorunları var insanların. Maaşlarını alanları tekrar tekrar birbirlerine kahraman ediniyorlar. Görmezler, duymazlar bir birlerini ağırlarlar. Maske mi kurtaracak sizi ?

5
4
yanıtYanıtla
MERT:

büşra. . . acilen yardım alman gerekiyor. . . . Aynı tv kanallarını, gazeteleri, sosyal medyaları kullanmaktan, okumaktan, akıl sağlığınızı kaybettiniz. . . Allah şifa versin. .

yanıt4
yanıt4
deli konuştu konuş deli:

koronavirüs Gerçek değil diyen Zavallı şu anda koronavirüs nedeniyle Dünya üzerinde ölüm oranının hemen sana açıklıyorum tam 900000 dokuzyüz bin kişi öldü kişi öldü 7 ayda 900 bini insan coronadan dolayı öldü sana göre korona yok vaka sayısı kaç biliyor musun Hasta sayısı Dünya üzerinde 20000000 yirmi milyon kişi kişi sana göre koronavirüs yok değil mi angut

yanıt1
yanıt3
kor:

Bu tür gereksizlerden ülkemizin temizlenebilmesi için, medeni ve saygılı bir toplum olabilmemiz için bize yardım et Allahım. Amin.

7
0
yanıtYanıtla
Elvan Nuray:

Bunlar yüzünden taksiye biliyorum. Para pul kalmadı.

4
1
yanıtYanıtla
Elvan Nuray:

Tek çocuk yasası gelmeli. Tek çocuklar böyle davranmıyorsun.

3
1
yanıtYanıtla
Xyz:

İşte memleket böyle keko dolu olduğu için korona bu ülkede bitmez. Keko Style

3
0
yanıtYanıtla
esr:

saygının ahlakın eğitimin ve ilk altı ay anne sütünün ne kadar önemli olduğunun kanıtı bu haberdir. insan kılığına girmiş yaratıklar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title