Haberler

Hakkari'nin Yeni Valisi Canbolat Göreve Başladı

Güncelleme:

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Necmettin Kalkan'ın yerine Hakkari Valiliğine atanan Yakup Canbolat şehre gelerek görevine başladı

Hakkari'ye vali olarak atanmaktan onur ve gurur duyduğumu buradan belirtmek isterim. Hakkari ilinde görev yapacağımız süre dahilinde adil, güvenli ve huzurlu bir yaşam ortamı sağlamayı, temel hak ve özgürlükleri esas alan eğitim ve sağlık gibi sorunlu olan alanlarımız olmak üzere temel kamu hizmetlerinin gerçekliğiyle Hakkari'deki bütün vatandaşlarımızı eşit, adil ve tarafsız olarak ulaştırılması noktasında elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizi şimdiden ifade etmek istiyorum.

Canboat, Hakkari'de çalışırken çalışma prensipleri dahilinde insan odaklı bir çalışmayı esas alacaklarını da belirterek, Bu çalışmada vatandaş odaklı bir çalışmamız olacak. İnsan haklarına bağlı, demokrasiye bağlı, şaffaf, hesap verebilir bir anlayışla ve vatandaşına ulaşan, elini uzatan, vatandaşın arasında olan bir devlet anlayışı içerisinde çalışacağız. Bu noktada bu hizmetleri yürütürken bu bölgede görev yapan bütün kamu kuruluş kurumlarında görev yapan mesai arkadaşlarımı, milletvekillerimizin, il genel meclis üyelerimizin, siyasi parti temsilcilerimizin, vatandaşlarımızın, STK'ların ve siz değerle basın mensuplarımızın tercübelerinden, fikirlerinden ve görüşlerinden faydalanmayı arzu etmekteyiz. Ortak akıl dediğimiz aklı çalıştırılarak Hakkari ilimizin temel sorunlarının, ihtiyaçlarının çözümü noktasında hep birlikte çalışacağız. Kapımız bu devletin kapısıdır, her zaman herkese açık olacaktır. Taleplerinizi her halükarda bizlere rahatlıkla iletebilirsiniz. Bu talepleriniz hukuk ölçüsü içeresinde dikkate alınarak mutlaka gereği yapılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Hakkari iimizin bize gönül açmasını arzu ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizleri görmesini, bizlerle birlikte çalışmasını arzu ediyoruz ve biz onların yanında her zaman olacağız. Bu bölgede görev yapmış bütün valilerimize teşekkür ediyoruz. Kamu kurumlarında Hakkarimize hizmet etmiş olan bütün görevlilerimize teşekkür ediyoruz dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Kalkan Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title