Haberler

Hakkari'de İşitme Engelliler Futbol Karşılaşması

İşitme Engelliler Bölgesel 2. Futbol Ligi 1. Grubunda Mücadele Eden Hakkari Berçelan İşitme Engelliler Futbol Takımı Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Osmaniye İşitme Engelliler Futbol Takımı'na 4-1'lik Farklı Bir Skorla Yenildi.

İşitme Engelliler Bölgesel 2. Futbol Ligi 1. Grubunda mücadele eden Hakkari Berçelan İşitme Engelliler Futbol Takımı kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniye İşitme Engelliler Futbol Takımı'na 4-1'lik farklı bir skorla yenildi.

İşitme engelliler futbol karşılaşması Şehir Stadyumu'nda oynandı. Hakkari bölgesinden Halit Özel, Tuncay Sönmez ve Saime Akar hakem üçlüsünün yönettiği ve ilk yarısı Hakkari Berçelan İşitme Engelliler Takımı'nın 1-0'lık üstünlüğü ile biten maçın 35. dakikasında oyuna sahte futbolcu alındığı tespit edildi. Maçın 35. dakikasında sahaya giren ve yaklaşık 10 dakika oynayan Cahit Müftüoğlu'nun ilk yarı sonrasında İşitme Engelliler Spor Federasyonu Temsilcisi Birol Tilki tarafından sahte oyuncu olarak sahaya girdiği tespit edildi. Hakkari Berçelan İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın sahte oyuncu oynatması nedeniyle ikinci yarı gecikmeli başladı.

Maçın ikinci devresinde üstün bir oyun sergileyen Osmaniye takımı üst üste bulduğu pozisyonları gole çevirerek karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşma büyük bir çekişme içinde geçerken, hakem ile futbolcular arasında ise ilginç görüntüler oluştu. Maçın hakemi Halil Özel, faullere çaldığı düdüğü duymayan engelli futbolcuları elleriyle yaptığı işaretlerle uyardı.

(FA-AKK-Y) 28.04.2008 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title