Haberler

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin nikah tarihi belli oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde evlilik kararı alan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti düğün için hazırlıklara başladı. Söylentilere göre çift 27 Nisan Kadir Gecesi'nde dünyaevine girecek.

Bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise, geçtiğimiz günlerde sevgilisinden aldığı evlilik teklifini kabul etti. Evlilik teklifinin ardından müstakbel görümcesinin düğününe katılan şarkıcı, kayınvalidesi ve görümceleriyle karşılıklı oynadı. Ünlü çift, kendi düğünleri için de hazırlıklara başladı.

KADİR GECESİ EVLENMEK İSTİYORLAR

Sosyal medyada gündem olan bir iddiaya göre Hadise ve Mehmet Dinçerler düğün tarihine karar verdi. Hadise ve Mehmet Dinçerler 27 Nisan'da nikah masasına oturuyor. İkilinin bu tarihi seçmelerinin nedeni ise o günün Kadir Gecesi'ni denk geliyor olması. Hadise ve sevgilisi bu tarihin kendilerine daha uygun ve hayırlı olacağına karar vermiş. Hadise ve sevgilisi nikah işlemlerine ve düğün hazırlıklarına da başladı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin nikah tarihi belli oldu

Kaynak: Magazin

Mehmet Dinçerler Hadise Haberler

500

Yorumlar (6)

Mehmet Anıl Mete:

2 ay sonra ayrılacaklarını bilmesem mutluluklar dilerdim...

45
5
yanıtYanıtla
Her kimse :

Düğün tarihinin nesi anlamlı Allah aşkına? Mübarek Kadir gecesinde çalgılı çengili sözlü eğlence mi yapılır? Aksine mağfiret için ibadet edilir. Allah cc akıl fikir versin gerçekten

24
3
yanıtYanıtla
emre karayel :

Oruç da tutarlar inşallah :)

22
5
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu veya bunun gibi ler yeni nesil bir ırk eskiyle kıyaslayınca çok acayip bunlar çat aşık oluyo pat ayrılıyo sonra bidaha aşk falan bu gun ayrılıyosun yarın başkasına aşık oluyosun demekki çağ değişirken gönüllerde değişmiş bu kadar hızlı ilerlemiyodu bu konular önceden

24
2
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

imam nikahı mı yapacaklar mış. Düğün yeri de ayasofya ile sultanahmetin arası mı olacakmış. doğru mu

17
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Hiç inandırıcı gelmiyor bunların evlenme plânları, en son gün bir bahane uydurur yan çizerler bunların derdi çift taraflı reklâm ..

17
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title