Haberler

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda mı bulundu, neden?

Güncelleme:

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürülüyordu. İddiaların ardından ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, model Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda bulundu. Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda mı bulundu, neden?

Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, Yılmaz Erdoğan'ın şubat ayında model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığına dair söylentiler ortaya atıldı. İki taraf, iddialar hakkında uzun süre açıklama yapmazken, bu sessizlik geçtiğimiz hafta Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerle bozuldu. Peki, Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda mı bulundu, neden?

YILMAZ ERDOĞAN CANSU TAŞKIN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA MI BULUNDU, NEDEN?

Cansu Taşkın ve kız kardeşinin Yılmaz Erdoğan ile olan görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından Yılmaz Erdoğan'dan da bir atak geldi. Erdoğan, iki kız kardeş hakkında suç duyurusunda bulundu. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Erdoğan'ın 'büyük bir öfke duyduğu' öğrenilirken, avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi.

Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır"

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda mı bulundu, neden?

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda mı bulundu, neden?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Cansu Taşkın Yönetmen 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title