Haberler

Yeni yıla ilk hangi ülke giriyor? 2024'e ilk hangi ülke girdi?

Güncelleme:

2024 yılı yaklaşırken bir yandan da vatandaşlar tarafından yılbaşı kutlamalarında dair sorular da merak edilmeye başlanıyor. Yeni yıla ilk hangi ülke giriyor? Sorusu bu kapsamda en çok araştırılan sorular arasında bulunuyor. Peki, Yeni yıla ilk hangi ülke giriyor? 2024'e ilk hangi ülke girdi?

Yeni yıla ilk hangi ülke giriyor? Sorusu, 2024'e ilk hangi ülke girdi? Sorusunu merak etmekte olan birçok kişi tarafından araştırılıyor. Her yıl farklı ülkelerden yılbaşı kutlamalarında dair birçok görüntü, sosyal medya üzerinde paylaşılıyor ve coşku ile kutlanıyor. Peki, Yeni yıla ilk hangi ülke giriyor? 2024'e ilk hangi ülke girdi? Yeni yılı kutlayan ilk ülke hangisi? Yılbaşı ilk hangi ülkede kutlanıyor?

YENİ YILA İLK HANGİ ÜLKE GİRİYOR?

Yeni yıla ilk önce giren ülkeler, Pasifik Okyanusu'nda yer almakta olan ada ülkeleri Samoa ve Kiribati'dir. Samoa ve Kiribati ülkeleri, Ülkemiz saat dilimi ile 13.00'da yeni yıla giriyor. Yeni Zelanda ise Türkiye saat dilimi ile 14:00'da yeni yıla girerek yılbaşını kutlayan ilk ülkeler arasında yer alıyor. Yeni yıla ilk giren ülke Yeni Zelanda oldu. Yeni Zelanda yeni yılı, Sidney Köprüsü üzerinde ışık gösterisi ve Sky Tower'da havai fişek gösterisi ile karşıladı.

Dünyanın bir ucunda ülkeler yeni yılı karşılamaya başladı. Yeni Zelanda, 2024'e binlerce kişinin geri sayımının ardından "merhaba" dedi. 2024'ün ilk dakikalarına TSİ 14.00'da havai fişek gösterisi ile giren Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde toplanan binlerce kişi, Sky Tower'da gerçekleştirilen havai fişek gösterileri ile 2024'ü büyük bir coşkuyla karşıladı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Yılbaşı Gündem Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title