Haberler

Savcı odasında fotoğraf çektiren kadın avukat hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Çağlayan Adliyesi'nde bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları olay olan avukat Buket Tekışık hakkında soruşturma başlatıldı. Fotoğrafa düştüğü "Ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim" notu da dikkat çeken Tekışık, "Benim çektirdiğim fotoğraf bir hatıra fotoğrafı gibi. Onu da bir avukat arkadaşım çekti. O sırada savcı odasında değildi biz oda boşken bu fotoğrafı çektirdik. O fotoğrafın altında paylaştığım söz de bir kitap sözü" diyerek kendini savundu.

Bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada tepki çeken avukat Buket Tekışık hakkında soruşturma başlatıldı.

Binlerce takipçisi olan İstanbul Barosu'na bağlı Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın, Çağlayan Adliyesi'nde görevli bir savcının odasında çektirdiği pozları sosyal medyada paylaşması tartışma yarattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Fotoğrafa düştüğü "Ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim" notu dikkat çeken Avukat Buket Nurşah Tekışık ve fotoğrafın çekildiği odanın sahibi hakkında Gerçek Gündem'in haberine göre soruşturma başlatıldı.

Savcı odasında fotoğraf çektiren kadın avukat hakkında soruşturma başlatıldı

AVUKAT TEKIŞIK TEPKİLER SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yorumların ardından hesabını kapatan Tekışık, "Benim çektirdiğim fotoğraf bir hatıra fotoğrafı gibi. Onu da bir avukat arkadaşım çekti. O sırada savcı odasında değildi biz oda boşken bu fotoğrafı çektirdik. O fotoğrafın altında paylaştığım söz de bir kitap sözü" ifadelerini kullandı.

"HERHANGİ BİR HAKİM VE SAVCIYLA BAĞLANTIM YOK"

Patronlar Dünyası'na konuşan avukat Tekışık sözlerine şöyle devam etti; "Ben tek başına çalışan ve İstanbul'da tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadınım. Herhangi bir hakim ile savcı ile bağlantım yok. O fotoğrafın altında paylaştığım sözde bir kitap sözü. İsteyen google'da aratsın. O fotoğrafla bir mesajla alakası yok.

Savcı odasında fotoğraf çektiren kadın avukat hakkında soruşturma başlatıldı

"ADLİYEDE ÇEKTİRDİĞİM FOTOĞRAFLARI DA PAYLAŞTILAR"

Benim iki fotoğrafım hatta savcının odasında değil adliyede çektirdiğim fotoğraflarım kullanıldı. Ben sosyal medyayı aktif olarak herkes gibi kullanıyorum. Paylaştığımda ne bir hakim ismi ne bir savcı ismi var. Ne de benim hakim ya da savcılarla bağlantım var. Beni takibe alabilirler iletişim tespiti yapabilirler. Benim adliyede çektirdiğim şahsi fotoğraflarım bile paylaşıldı. Eğer bu gündem oluyorsa ben buna çok üzülürüm.

"FOTOĞRAF ÇEKİLİRKEN SAVCI ODASINDA DEĞİLDİ"

Bir avukatın savcının odasına giremez diye bir kanun varsa siz söyleyin. Savcının odasına istediğim gibi girer istediğim gibi çıkarım. Orada paylaşılan fotoğrafta oda dolu mu boş mu kime ait bunlar hiç sorgulanmadan izinsiz şekilde kullanıldı. Başka yerlere çekilmek algı yaratılmak isteniyor. İsteyen benim hesaplarımı bakiyelerimi inceleyebilir. Borçtan başka bir şey bulamazlar. Bu gibi şeyler benim hevesimi isteğimi kırıyor. Herkes gibi sosyal medyayı kullanıyorum ama çok farklı algı yaratıldı. Bu fotoğrafı çektirirken de paylaşırken de böyle bir düşüncem olmadı. Benim çektirdiğim fotoğraf bir hatıra fotoğrafı gibi. Onu da bir avukat arkadaşım çekti. O sırada savcı odasında değildi biz oda boşken bu fotoğrafı çektirdik. Sadece bu kadar."

Savcı odasında fotoğraf çektiren kadın avukat hakkında soruşturma başlatıldı

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Çağlayan Adliyesi Çağlayan Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (15)

Osman Tanis:

Allah ıslah etsin birde edep kalmamis bunlarlami adalet sağlancak adalet öyle hava atmayla devletin zırhını kullanmakla sağlanmaz adalet insanları vatandaşı korumakla hakkını vermekle sağlanır kibirde herkesi bitirir şuanda olan ve isleyen sistemide

164
12
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Kadin Gece Kulubünün Hukukunu Okumus Solugu Adliyede Resim Cekmekle Mesgul Bence Adres Karistirmis Gündüz Vaakti Bu Kiyafet Cok Sakincali Canim

162
8
yanıtYanıtla
Halil Küçük:

bu cidden hukuk olmuşmu sahte olabilir

139
11
yanıtYanıtla
Erdal Alaçam:

Kadın haklı ve güzel... yahu bide soltarafimdan düşünüyorum bunlarmi fatih doğuracak (fatih urek değil fatih Sultan Mehmet Han ).

86
33
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Adalet bunlara emanet.

102
6
yanıtYanıtla
ahmet soner kaymaz:

Bu devirde ne kadar açılırsan o kadar haklısın. Sistemi anlamış avukat hanım (etkileme sistemi). :)

53
3
yanıtYanıtla
Babil ms:

Beni hiç alakadar etmez

36
4
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Savcım gerekeni yapmıştır gözümüz arkada kalmaz :))

36
3
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

SAVCILAR KENDILERI ASAG ALLAH GIBI GÖRÜYORLAR AVUKAT BIR KERE VERDIMI HER DAVAYI KAZANIR

35
4
yanıtYanıtla
sayit özcan:

Sayın Savcımm gereğini yapmıştır.Kimsenin gözü arkada kalmasın

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title