Haberler

Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti, ne dedi?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Nev çıktığı sahnede ne dedi ve Nev küfür mü etti soruları gündeme geliyor. Dün akşam Antalya'da sahneye çıkan şarkıcı Nev, alkolün etkisinden dolayı şarkıları söylemediği gerekçesiyle seyircilerin tepkisini çekti. Peki, Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti, ne dedi?

Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti, ne dedi sorularına yanıt aranıyor. Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Nev'in dün akşam Antalya'da verdiği konserde olay çıktı. Sahneye alkollü şekilde çıktığı iddia edilen Nev'in şarkıları okuyamamasından rahatsız olan seyirciler tepki gösterdi. Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti, ne dedi? Detaylar haberimizdedir…

ŞARKICI NEV NE DEDİ?

Antalya'daki bir mekanda sahneye çıkan Nev'in alkollü olduğu ve şarkıları söyleyemediği iddia edildi. Şarkıcının performansından rahatsız olan seyirciler "İn ağabey aşağı" diyerek tepki gösterdi. Araya giren görevli ise şarkıcıyı uyarırken tartışma büyüdü. Seyircilerden özür dileyen Nev, "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" dedi. Görevlinin yardımıyla sahneden inmeye çalışan Nev, "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" derken bir kişinin "Terbiyesiz" diye bağırmasıyla geri dönerek tepki gösterdi.

Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti, ne dedi?

Şarkıcı Nev sahnede küfür mü etti, ne dedi?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Antalya Nev Ünlüler Müzik Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title