Haberler

İngiltere Kralı Charles kanser mi, ne kanseri?

Güncelleme:

İngiltere Kralı 3. Charles'ın sağlık durumuna ilişkin Buckingham Sarayı'ndan açıklama yapıldı. Peki, İngiltere Kralı Charles kanser mi, ne kanseri? İşte detaylar...

İngiltere Kralı Charles kanser mi? İngiltere Kralı 3. Charles'ın sağlık durumuna ilişkin Buckingham Sarayı'ndan açıklama yapıldı. Peki, İngiltere Kralı Charles kanser mi, ne kanseri? Ayrıntılar haberimizde...

İNGİLTERE KRALI CHARLES KANSER Mİ?

İngiltere Kralı 3. Charles kanser teşhisi konuldu. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kral Charles'ın prostat testlerinde bir kanser türü saptandığını ancak hastalığın prostat kanseri olmadığını belirtti. Kral Charles, prostat büyümesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastanede tedavi görmüştü.

İNGİLTERE KRALI CHARLES NE KANSERİ?

Geçtiğimiz günlerde prostat büyümesi nedeniyle hastanede tedavi gören ve ardından taburcu edilen İngiltere Kralı 3. Charles'ın kanser hastalığına yakalandığı açıklandı. Buckingham Sarayı yaptığı açıklamada Kral Charles'ın prostat testlerinde bir kanser türü saptandığını belirtti. Kraliyete yakın kaynaklar Charles'in prostat kanseri olmadığını söyledi.

İngiltere Kralı Charles kanser mi, ne kanseri?

BUCKİNGHAM SARAYI'NDAN CHARLES HAKKINDA AÇIKLAMA

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada "Kral'ın iyi huylu prostat büyümesine yönelik son hastane ziyareti sonrası yapılan testlerde bir kanser türü saptandı. Majesteleri, spekülasyonların önüne geçebilmek adına teşhisini paylaşmayı tercih etti." ifadelerine yer verildi.

KRALLIĞA BAĞLI ÜLKELERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Başbakan Rishi Sunak, Kral Charles'ın kanser haberi üzerine, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Majestelerine tam ve hızlı bir iyileşme diliyorum. Kısa sürede tam gücüne kavuşacağından hiç şüphem yok." ifadelerine yer verdi.

İskoçya Bölgesel Başbakanı Hamza Yusuf da sosyal medya paylaşımında, geçmiş olsun dileklerini ifade ederek "Düşüncelerim aynı zamanda Majesteleri, Kraliçe ve diğer Kraliyet Ailesi üyeleriyle birlikte. Biliyorum ki hepsi için endişe verici bir zaman olacak." değerlendirmesini yaptı.

Kuzey İrlanda Bölgesel Başbakanı Michelle O'Neill, "Kral Charles'ın hastalığını duyduğuma üzüldüm. Kendisine iyi bir tedavi, hızlı ve tam bir iyileşme diliyorum." ifadelerini kullandı. Galler Bölgesel Başbakanı Mark Drakeford da tüm Galler'in dualarının, Kral Charles'la olduğunu kaydetti.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Buckingham Sarayı Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title