Haberler

İbrahim Tatlıses evlendi mi? İbrahim Tatlıses'in 1 Nisan şakası ne?

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses evlendi mi? İbrahim Tatlıses'in 1 Nisan şakası ne? Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İbrahim Tatlıses, evlendiğine dair bir haber yayınladı. Tatlıses'in bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu.

Pazar günü yapılan seçimlerin ardından 1 Nisan'da paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, evlendiğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Tatlıses, yeni yaptığı paylaşımda olayın iç yüzünü anlattı. İbrahim Tatlıses evlendi mi? İbrahim Tatlıses'in 1 Nisan şakası ne? İşte detaylar...

EVLENME HABERİ 1 NİSAN ŞAKASI MI?

Tatlıses, 1 Nisan'da yaptığı paylaşımda "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum" dedi. Evlendiği söylentisiyle adından söz ettiren sanatçı, yeni paylaşımda şaka yaptığını belirterek şunları söyledi: "Arkadaşlar mesajı attığım tarih ne 1 ay ne Nisan... İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1 ama ben hakikaten evlendim. İzmir'de kendime ev aldım. Yani evlendim şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya. İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?"

İbrahim Tatlıses evlendi mi? İbrahim Tatlıses'in 1 Nisan şakası ne?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Tatlıses 1 Nisan 3.Sayfa Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title