Haberler

Gökhan Zan anma törenine katılan yetkililere tepki gösterdi: 3 gün bizi terk ettiniz ölüme, istemiyoruz sizi burada

Güncelleme:

6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşlar için Hatay'da düzenlenen anma etkinliğine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile CHP lideri Özgür Özel gibi isimler katıldı. Eski milli futbolcu Gökhan Zan anma törenine katılan yetkililere tepki göstererek "3 gün bizi terk ettiniz ölüme, istemiyoruz sizi burada" dedi.

Hatay'da depremin yıl dönümünde, resmi törene katılan yetkililere tepki gösteren eski futbolcu Gökhan Zan, "3 gün bizi terk ettiniz ölüme, istemiyoruz sizi burada" dedi.

HATAY'DA İKİ AYRI ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren yurttaşlar için Hatay'da; Köprübaşı mevkiinde ve Yunus Emre Parkı'nda iki ayrı anma etkinliği düzenlendi.

Gökhan Zan anma törenine katılan yetkililere tepki gösterdi: 3 gün bizi terk ettiniz ölüme, istemiyoruz sizi burada

TÖRENE SAĞLIK BAKANI KOCA VE CHP LİDERİ ÖZEL DE KATILDI

Köprübaşı'ndaki anma törenine; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldı. Yunus Emre Parkı'ndaki anma töreninde ise farklı siyasi partilerin yöneticileri ve milletvekilleri ile sivil toplum kuruluşları yer aldı.

"3 GÜN BİZİ ÖLÜME TERK ETTİNİZ"

Buradaki resmi anma törenine iktidar yetkililerin katılmasına tepki gösteren eski milli futbolcu Gökhan Zan, "3 gün bizi ölüme terk ettiniz. İstemiyoruz sizi" dedi. Öte yandan Zan, törende atılan sloganı engellemek isteyen polisle de tartıştı.

Kaynak: ANKA / Erdem Aksoy - Gündem

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Gökhan Zan Hatay Gündem Haberler

500

Yorumlar (45)

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Atatürk çok uğraştı Hatay'ı ülkeye katabilmek için. Oylarıyla kendi istekleriyle katıldı Hataylı insanlarımız. Yapılsa bir oylama ayrılma kararı çıkar bunlar yüzünden.

209
329
yanıtYanıtla
Coşkun Çelik:

27 Aralık 1939 tarihinde meydana gelen ve merkez üssü Erzincan olan 7,8 büyüklüğündeki yıkıcı depremde vatandaşları bir başına bırakan dönemin iktidarı CHP'nin evleri yıkılan vatandaşlara 8 adet çivi dağıttığı ortaya çıktı...

276
208
yanıtYanıtla
Haber Merkezi:

Kaynak gösterebilir misin

yanıt53
yanıt41
haksız mıyım:

bu zırto da kendini nimetten sanıyor. olum yavrum yakınını kaybeden biziz, evi giden biziz sen gibi ajite etmiyoruz. senin chp li başkanın lütfü savaş emek mahallesinde ve bir çok yerde kentsel dönüşüme izin vermeyince antakya yıkıldı. tüm hatay biliyor bunu

295
106
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Çarık çürük kaçak yapılara imar affı veren kimdi peki onu da söyle:)

yanıt106
yanıt48
Zonguldak’lı Şükrü :

İmar affı muhabbetiyle kendi kerizliğinizden başkalarına çamur atmayın. Seneler önce çevirdikleri, Ruhsatsız, tapusuz, gece kondu yerlerine yapılan, imara uygun yapılara imar affı getirildi.imarsız yerlere de yıkım kararı çıktı. Bundan en çokta karşı çıkanlar faydalandı. Tapusuz yerlerine tapu aldılar. Yine öyleyken yaranamadı size.

yanıt72
yanıt29
osman Öztürk:

Sonuna kadar haklısın kardeş.Bunlar bilmez eğer chp.iktidarda olsaydı 1 ayda Hatay'a ulaşamazlar bile.Partizan biri değilim yeti gekdim8 akpartonin de hata ve yanlışlarını,eksiğini yazarım.Deprem konusunda bencd elinden gelenin fazlasını yaptı hükümet.Kimse ajite etmesin.Böylw bir deprem ABD.de olsa onlar bile bu kadar başarı gosteremezlerdi.Bu başarı tabii ki sağıyla soluyla aziz Milletimizindir.

yanıt59
yanıt19
erman genç :

BU ŞOVMENDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA OYNUYOR,, DAKİKASINDA HAREKETE GEÇEMEZDİ HİÇ BİR DEVLET NE YOL KALDI NE KURUM,! KOLAY DEĞİL 10 İL BİRDEN AFET YAŞADIK,, BUGÜNLERE ŞÜKÜR

207
84
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bir noktaya kadar haklisin ancak halkimiz hatta yabanci yardim kuruluslari bile bölgeye ulastiginda bizim bakanlar genelkurmay emniyet jandarma saskin ve suskundu direktif beklediler bu inkar edilmeyecek bir gercek en azindan yakindaki askeri birlikler tepeden emir beklemeden aninda kurtarma calismalarina katilmaliydi ve asayisi temin etmeliydi bu konuda askeri kanun acik.

yanıt35
yanıt28
SMMM:

gökhan prim kasma gökhan. aklı selim olan herkes devletin milletin herkesin orda olduğunu biliyor. bu fırsatı volkan iyi yönetti ama sen eline yüzüne bulaştırdın. zeki ol yapmaya çalıştığın şeyi çaktırma bari.

180
38
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title