Haberler

Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi aldattı mı? Gökhan Çıra kiminle aldattı?

Güncelleme:

Selin Ciğerci ile ikinci kez evlenip boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, Haberler.com YouTube kanalına konuk oldu. Programda çok özel açıklamalarda bulunan Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile ayrılık nedenlerini ilk kez anlattı. Peki, Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi aldattı mı? Gökhan Çıra kiminle aldattı? İşte detaylar...

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu eski futbolcu Gökhan Çıra oldu. Haberler.com YouTube kanalına özel açıklamalarda bulunan Çıra, Selin Ciğerci ile ayrılık nedenini ilk kez anlattı. Selin Ciğerci ile ikinci kez evlenip boşanan Gökhan Çıra'nın ayrılık açıklaması merak konusu oldu. Peki, Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi aldattı mı? Gökhan Çıra kiminle aldattı? Detaylar haberimizde...

GÖKHAN ÇIRA SELİN CİĞERCİ'Yİ ALDATTI MI?

Gökhan Çıra Haberler.com YouTube kanalına konuk olarak Selin Ciğerci ile evliliklerini neden sonlandırdıklarını anlattı. Çıra, " 9 sene boyunca Selin'i hiç aldatmadım aldattığım gün gelip Selin'e seninle boşanmamız gerekiyor dedim. Aldattığımı söyledim ve boşandık." ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ÇIRA KİMİNLE ALDATTI?

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Selin Ciğerci'yi aldattın mı?" sorusunu yanıtlayan Gökhan Çıra, "9 Sene hiç aldatmadım. Aldattığım gün "Ben seni aldatıyorum boşanmamız gerekiyor" dedim. Ben ona hiç yalan söylemedim. Selin'e eğer bir gün senden gidersem eğer seni aldatırsam gelip sana söylerim, boşanırız demiştim. Ben baskıyı kaldırabilen bir insan değilim. Son zamanlarda kıskançlık yaşayınca yeter artık dedim ve kavga ettik. Bir boşlukta oluyor insan benim aldatmam da o boşlukta oldu." ifadelerini kullandı.

Gökhan Çıra, Kalaycıoğlu'nun "Nasıl bir çocukluk geçirdin?", "Öfke problemin var mı?", "Hırslı bir adam mısın?", "Futbol mu seni bıraktı, sen mi futbolu bıraktın?", "Biseksüel misin?", "Selin Ciğerci'yi aldattın mı?", "Taşıyıcı anne olayıyla çocuk sahibi olmanıza ne engel oldu?" ve "Asker konvoyu olayında neler yaşandı?" sorularına tüm içtenliğiyle cevap verdi.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title