Haberler

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin gündeminde neler var? Hangi konular üzerinde durulacak?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin toplantısının gündeminde neler olduğu merak konusu. Toplantının ayrıntıları ve sonuçları yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacak. Cumhurbaşkanlığı kabinesinin gündeminde neler var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yerel seçim sonrası, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından yoğun bir gündemle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Peki, Cumhurbaşkanlığı kabinesinin gündeminde neler var?

KABİNE TOPLANTISININ GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Toplantının ana gündem maddesinin İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim olacağı tahmin ediliyor. Toplantıda Orta Doğu'da yükselen tansiyonun düşmesi için Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiği değerlendirilecek.

Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı çerçevesinde uygulanan ekonomi programındaki son durum toplantının bir diğer gündem maddesi olacak. Programın temel hedefi olan enflasyonu kalıcı olarak düşürmeye yönelik alınabilecek ilave tedbirler değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Nisan'da Irak'a yapacağı 12 yıl sonraki ilk resmi ziyaret de masada olacak. Bu önemli ziyaret öncesinde Türkiye'nin hazırlıkları toplantıda konuşulacak.

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin gündeminde neler var?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Recep Tayyip Erdoğan Kabine Gündem Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title