Haberler

Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu?

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bir gösteri sırasında sahneyi terk etmesi merak konusu oldu. Yılmaz'ın bu hareketinin sebebi henüz netlik kazanmadı. Olayın detayları ve Yılmaz'ın bu ani kararının arkasındaki nedenler merakla bekleniyor.

Meslektaşı Hasan Can Kaya'ya şovunda yaptığı gönderme ve Necla Karahalil ile yaşadığı aşkla gündemde olan Cem Yılmaz bu defa son gösterisindeki bir olayla adından söz ettirdi. Son gösterisinde sahneyi terk eden Cem Yılmaz'ın neden sahneyi terk ettiği merak ediliyor. Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti?

CEM YILMAZ SAHNEYİ NEDEN TERK ETTİ?

Necla Karahalil ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü komedyen Cem Yılmaz son gösterisinde hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Taşkınlık çıkaran iki seyirciye tepki gösteren Yılmaz sahneyi terk ederken söz konusu kişilerin salondan çıkarılmasının ardından geri döndü.

Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti?

CEM YILMAZ'IN GÖSTERİSİNDE NE OLDU?

Salondaki bir seyirci olayın gerçeğini sosyal medyada şu ifadelerle anlattı; "Kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi. Kadın yüksek sesle devamlı 'Evet ben de, aynen ben' gibi bağırarak konuşuyordu." dedi.

Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti?

CEM YILMAZ SAHNEYE GERİ DÖNDÜ MÜ?

Cem Yılmaz'ın taşkınlık yapan izleyicilerin salondan çıkarıldıktan sonra sahneye döndüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cem Yılmaz 3.Sayfa Gündem Magazin Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title