Haberler

FESTİVALDE NAR YEME YARIŞMASI; EN HIZLI BİTİREN ÇEYREK ALTIN KAZANDI

Güncelleme:

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 'Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali'nde, 'en iyi çekirdeksiz nar yarışması', 'dökmeden en hızlı nar yeme yarışması' ve 'dalında en büyük muz' yarışmaları yapıldı.

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 'Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali'nde, 'en iyi çekirdeksiz nar yarışması', 'dökmeden en hızlı nar yeme yarışması' ve 'dalında en büyük muz' yarışmaları yapıldı. Yarışmada narı, tanelerini dökmeden rakiplerinden hızlı bitiren Selbihan Ergin, çeyrek altın ödülü kazandı.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen 'Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali'nin ikinci gününde ziyaretçiler stantları gezerek bilgi aldı. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, CHP Milletvekili Aydın Özer, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal ikinci gününde ziyaret ettikleri festivalde stantları gezdi.

Festival kapsamında dökmeden en hızlı nar yeme, en iyi çekirdeksiz nar ve dalında en büyük muz yarışmaları düzenlendi. Dökmeden en hızlı nar yeme yarışına katılan 6 kişi, birincilik için kıyasıya yarıştı. Selbihan Ergin rakiplerinden önce nar tanesini yere düşürmeden bitirerek birinci oldu. Ali Kaya ikinci, Kemal Coşkun ise üçüncü oldu. Selbihan Ergin, Birinci oldum, çok heyecanlıyım. Daha önce yarışmaya katılacağımı düşünmüyordum dedi.

EN İYİ ÇEKİRDEKSİZ NAR

Festivalde en iyi çekirdeksiz nar yarışmasına katılan 11 üreticinin narı, jürinin değerlendirilmesine sunuldu. Tadına bakılanlardan en iyi çekirdeksiz nar yarışmasını Şerife Çetin kazandı. Yarışmada Şadi Tan ikinci, Kemal Coşkun üçüncü oldu.

DALINDA EN BÜYÜK MUZ

En büyük muz yarışmasında ise muz dalları standın önüne asıldı. Muz dallarına, yetiştiği mahallenin adı verildi. Yarışmada Beyrebucak Mahallesi muzu birinci, Güney Mahallesi muzu ikinci, Zeytinada Mahallesi muzu üçüncü oldu. Yarışmada birincilere çeyrek altın, dereceye giren diğer yarışmacılara farklı ödüller verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Coşkun Gazipaşa Nar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title