Haberler

Kırmızı Oda Neriman kim? Derya'nın annesi Neriman'ı canlandıran Güneş Hayat kimdir?

Güncelleme:

Türk televizyon ekranlarının merakla takip edilen dizisinde rol alan isimler araştırılıyor. Kırmızı Oda Neriman kim? Derya'nın annesi Neriman'ı canlandıran Güneş Hayat kimdir? sorularının yanıtı merak ediliyor.

Kırmızı Oda Neriman kim? Derya'nın annesi Neriman'ı canlandıran Güneş Hayat kimdir? sorularının yanıtı diziseverler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Her hafta cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda'da Derya'nın da hikayesi işlenecek.

KIRMIZI ODA DERYA'NIN HİKAYESİ

Kırmızı Oda Derya küçüklüğünde büyük bir travma yaşamış. Annesi babasını öldürmüş. Babasının ölümünü gören Derya bu sebeple Doktor Hanım'ın karşısına çıkıyor.

İşte annesinin babasını öldürmesini kabuslarında görmesi nedeniyle uyuyamayan Derya Çaldıran'ın Doktor Hanım'a anlattıkları izleyencleri üzdü.

KIRMIZI ODA DERYA'NIN ANNESİ NERİMAN KİMDİR?

TV8 ekranlarının sevilen dizisinde Neriman Çaldıran karakterini canlandıran isim Güneş Hayat'tır.

GÜNEŞ HAYAT KİMDİR?

1 Haziran 1964, Ankara doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu. Oyunculuğa 2007 yılında Kurtlar Vadisi Terör filminde rol alarak başladı. 2019'dan itibaren Hercai dizisinde Esma Demiralp karakterini canlandırdı. 2020'de Muhteşem Üçlü filminde oynadı.

Oyunculuk hayatına 2007 yılında Kurtlar Vadisi Terör sinema filmi ile adım atan ünlü oyuncu Güneş Hayat son olarak Hercai dizisinde Esma Demiralp Karakterini canlandırmaktadır. Aslanbey Ailesinin konağında Kahya ve Azize aşlanbeyin sağ kolu olan Esma Demiralp karakteri ile karşımıza çıkan Güneş Hayat Kimdir? Oyuncu Güneş Hayat hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı sizler için araştırdık.

Sinema ve dizi oyuncusu olan Güneş Hayat 1 Haziran 1964 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Şu anda 54 yaşında olan başarılı oyuncu Güneş Hayat 1,64 cm boyunda, 70 kg ağırlığında ve ikizler burcudur. Ünlü oyuncu Güneş Hayat, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda Ankara Devlet Tiyatrosunda, Trabzon ve Diyarbakır Devlet Tiyatroları'nda 2 şer yıl tiyatro oyunculuk görevi yapmıştır. Ayrıca, İstanbul Devlet Tiyatrosunda Halen görevini devam ettirmektedir. Sinema oyunculuğuna ilk olarak 2007 senesinde Kurtlar Vadisi Terör filminde rol alarak adım atmıştır. Televizyon dünyasına ise2006 yılında yayınlanan Gülpare isimli dizi ile giriş yapmıştır. 2009 senesinde Masumlar isimli dizide Aynur karakterini canlandırdı, 2011 yılında Ay Tutulması dizisinde Hayriye rolünü, 2012 yılında Alev Alev dizisinde,2013 Çalıkuşu dizisinde Gülmisal Kalfa karakterini, 2016 Son Destan Zehra ve gibi başarılı dizilerde oynamıştır.

2017 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan; başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in oynadığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda bulunmuş ve Kevser karakterine hayat vermiştir.

Son olarak ise Adı Zehra adlı dizide Zehra'nın annesi olan Zerrin Şimşek karakterine can vermiştir. Oyuncu Güneş Hayat bu dizide, fedakâr, cefakâr ve uysal bir kadını canlandırmıştır. Aynı zamanda anaç ve sevecendir. Gözünün ucunda her an akmaya hazır bir damla yaş vardır. Bu rolde adeta, mutlu da olsa hüzünlü de olsa hep ağlayan kadınlardan biridir. En önemlisi ise, Zehra onun en büyük zaafıdır. Güneş Hayat, bu dizide olduğu gibi oynadığı pek çok dizide de başarılı performans göstererek izleyicisinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve beğeni ile izlenen Hercai dizisinde Esma Demiralp karakterini canlandırmaktadır. Aslanbey Konağının kahyası ve Azize Aslanbey'in sağ koludur.

Güneş Hayat'ın bir zamanlar evli olduğu yönetmen Şakir Gürzumar'dan Deniz Gürzumar isimli bir oğlu var. Oğlu Deniz Gürzumar da Annesi gibi Oyuncu ve ayrıca Rap Müziği söz yazarı ve sanatçısı.

Güneş Hayat'ın rol aldığı diziler

2006 – Gülpare (Zeynep Sezeroğlu)

2009 – Masumlar (Aynur)

2011 – Ay Tutulması (Hayriye)

2012 – Alev Alev (Murat'ın yengesi)

2013 – Çalıkuşu (Gülmisal Kalfa)

2016 – Son Destan (Zehra)

2017 – Adı Efsane (Kevser)

2018 – Adı Zehra (Zehra'nın annesi Şermin Şimşek)

2019 – Hercai (Esma Demiralp)

Güneş Hayat'ın rol aldığı filmler

2007 – Kurtlar Vadisi Terör

2012 – Evim Sensin (Meliha)

2016 – El Değmemiş Aşk

2017 – Düğüm Salonu (Füsun)

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title