Haberler

Kahraman Şehit Askerimiz Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu İçin İlimizde Uğurlama Töreni Düzenlendi

Güncelleme:

Tunceli ilinde devam eden Eren-7 Operasyonu'nda ağır yaralanan ve tedavi için getirildiği Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Kahraman Askerimiz Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu için ilimizde uğurlama töreni düzenlendi.

Tunceli ilinde devam eden Eren-7 Operasyonu'nda ağır yaralanan ve tedavi için getirildiği Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Kahraman Askerimiz Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu için ilimizde uğurlama töreni düzenlendi. Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda düzenlenen törene Sayın Valimiz Mehmet Makas, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Cumhuriyet Başsavcı Vekili İrfan Alper, Erzincan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Halil Odabaş, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Erzincan eski Milletvekili Sayın Sebahattin Karakelle, kamu kurum müdürleri, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri ve sivil erkan katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidimizin özgeçmişi okundu. Daha sonra Kahraman Şehidimiz Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu için İl Müftüsü Burhan Çakır tarafından dua okundu. Okunan duanın ardından Sayın Valimiz Mehmet Makas ve beraberindeki protokol mensupları tarafından dualar eşliğinde omuzlarda taşınan şehidimizin naaşı helikoptere konuldu. Şehidimizin naaşı helikopter ile Erzurum iline uğurlandı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Erzincan Komando Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
title