Haberler

Hoşgörü Yolu'nda tarihe dokundular

Güncelleme:

İzmit Belediyesi, Hoşgörü Yolu'nda düzenlediği yürüyüş etkinliğiyle vatandaşları hem kent tarihi, hem de spor ile buluşturdu.

İzmit Belediyesi, Hoşgörü Yolu'nda düzenlediği yürüyüş etkinliğiyle vatandaşları hem kent tarihi, hem de spor ile buluşturdu.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü ve Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Derneği'nin ortak düzenlediği etkinlikle doğa severler Hoşgöru Yolu'nun yaklaşık 7.5 kilometrelik 1'inci etabını tamamladı. İzmit'in önemli kültür varlıklarını yakından inceleyerek fotoğraflayan ve bilgi sahibi olma fırsatı yakalayan katılımcılara, organizasyon boyunca Kültür Müdürlüğü'nden gelen uzmanlar eşlik etti. İzmit Belediyesi önünde toplanan yürüyüş ekibi sırasıyla; Nicomedia Sarayı, Kertil Tekke Meydanı (çeşme), Akça Cami, Saatçi Ali Efendi Konağı, Hacı Ayvaz Cami, Nicomedia Dış Surlar ve Santa Barbara, Namazgah Şehitliği, Orhan Cami, Canfeda, Hatun Çeşmesi, Süleyman Paşa Hamamı, Karaburç, Amfitiyatro Alanı, Akçakoca Camii, Kapanca Sokak, Sırrı Selim Paşa Konağı, Yumurtacı Mescidi, Pembe Köşk, Atatürk Evi, Kültür Tepesi meydanı, Av Köşkü, Saat Kulesi ve Atatürk Heykeli'ni gezdi.

Avrasya Yolu Projesi içinde de yer alan İzmit ile İznik arasında 1700 yıllık geçmişe sahip olan tarihi Hoşgörü Yolu'nda gerçekleştirilen etkinlikten büyük keyif alan ve günü memnuniyetle tamamlayan vatandaşlar, başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kocaeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title