Haberler

Forza Horizon 5 hakkında bilmeniz gereken her şey

Güncelleme:

Hayranlar, serinin yaratıcısı Playground Games'in Forza Horizon 5'i geliştirmek için geri döndüğünü bilmekte mutlu olabilir. İngiltere merkezli stüdyonun birden fazla projelerinden biri, diğeri Temmuz 2020'de duyurulan yeni Fable oyunu. Playgroun Games, Xbox şirketinin 2018'de stüdyoyu satın almasının ardından tamamen sahip olunan bir Microsoft yan kuruluşudur.

DUYURULUŞ

Çok sayıda spekülasyon ve içeriden gelen haberlerden sonra Microsoft, Haziran ayındaki E3 2021 brifinginde Forza Horizon 5'i resmen duyurdu. Oyunun Meksika'daki ayarı etkinlik sırasında doğrulanırken, duyuru fragmanı oyuncuların yarış oyununda ziyaret edecekleri spekülatör görünümlü yerlerden bazılarını gösterdi.

YENİLİKLER NELER?

Bilinmesi gereken en acil ve önemli şey, Forza Horizon 5'in oyuncuları yeni harita Meksika'ya götürdüğüdür. Bu da Forza Horizon 4'ün İngiliz kırsalındaki ortamından sonra büyük bir değişikliktir. Şimdiye kadar gördüklerimizden ve öğrendiklerimizden, Forza Horizon 5'İN Meksika versiyonunu keşfedecek 11 farklı biyom ile çarpıcı ve zengin detaylarla sunuluyor. Forza Horizon 5 ayrıca mevsimleri geri getiriyor, bu yüzden oyun dinamik olarak değişecek ve belirli sezona göre yeni hava durumunu ve aydınlatma efektlerini sunacak.

Playground Games, Meksika'yı mümkün olduğunca sadık ve otantik bir şekilde temsil etmek için görüntü ve ayrıntı toplamak için geliştiricileri ve araştırmacıları Meksika'ya (COVID öncesi zamanlarda) gönderdi.

KAPAK ARABALARI

Spor oyunlarının kapak sporcuları vardır ve Forza Horizon serisinin kapak yıldızları vardır. Forza Horizon 5 için AMG-1 Mercedes hiper otomobili ve 2021 Ford Bronco Badlands kapağı süslüyor ve harika görünüyorlar.

Forza Horizon 5 hakkında bilmeniz gereken her şey

ÇIKIŞ TARİHİ

Forza Horizon 5, PC, Xbox One ve Xbox Series X|S için 9 Kasım 2021'de piyasaya sürülecek.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

ÖN SİPARİŞ VE KOLEKSİYONCU SÜRÜMLERİ

Forza Horizon 5 için ön siparişler Xbox.com aracılığıyla mevcuttur. Temel oyunun fiyatı 299,00 TL, Deluxe Edition 399,00 TL ve Premium Edition 499,00 TL. Premium sürüm, Forza Horizon 5'in piyasaya sürüldüklerinde iki genişletmesinin yanı sıra VIP üyeliği, Hoş Geldiniz Paketi ve Car Pass'e erişimi içerir. Bu sürüm ayrıca 5 Kasım'dan itibaren dört gün erken kilidini açar. Bu arada Deluxe Edition, tam oyun ve Car Pass ile birlikte gelir. Microsoft'un diğer tüm birinci taraf oyunları gibi Forza Horizon 5 de Xbox Game Pass'te ilk günü başlatacak, ancak bu sadece Standart sürüm için.

Forza Horizon 5 hakkında bilmeniz gereken her şey

GENİŞLETME PAKETLERİ

Forza Horizon 5 için iki genişletme paketi onaylandı, ancak şimdiye kadar bildiğimiz tek şey, her birinin haritaya yeni bir konum, daha fazla araç ve ek oyun öğeleri ekleyeceği. Forza Horizon 4, Fortune Island da dahil olmak üzere bazı etkileyici genişleme paketlerine sahipti, bu yüzden hayranların Forza Horizon 5'in genişleme içeriği için anlaşılabilir bir şekilde büyük umutları olacak.

ÖZEL SÜRÜM OYUN KUMANDASI

Microsoft'un 2021'in en büyük ve en önemli oyunlarından biri olan şirket, Forza Horizon 5'i tanıtmak için büyük gidiyor ve bu sınırlı sayıda bir denetleyici . Kontrol ünitesi, çubukları ve yüz düğmelerini de kaplayan mavi ve pembe ile sıçratılmış gibi görünen kaygan görünümlü sarı bir renk düzenine sahiptir. Ayrıca dokulu tamponlar ve tetikleyicilerle birlikte gerçek direksiyonlardan sonra modellenen "yarıştan ilham alan" doku kavramalarına sahiptir.

Forza Horizon 5 hakkında bilmeniz gereken her şey

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title