Haberler

En mutlu günlerinde başlarına gelmeyen kalmadı! Dış çekim için ormana giden gelin ve damadın altınları çalındı

Güncelleme:

Adana'da dış çekim için ormana giden gelin ve damat, düğün günlerinde hayatlarının şokunu yaşadı. Güzel fotoğraflar çekilebilmek için ağaçların arasına giren çift, çekimden döndüklerinde gelin arabasının sol arka camının kırıldığını fark etti. Arka koltuktaki çanta, cüzdan ve cep telefonunun çalındığını gören çift, durumu polislere bildirdi. Büyük üzüntü yaşayan gelin ve damat, en mutlu günlerinde başlarına böyle kötü bir olay geldiği için birbirlerini teselli etmeye çalıştı.

Adana'nın Sarıçam ilçesi Mithat Özsan Bulvarı üzerinde yaşanan olayda iddiaya göre, Fatma ve Erhan Menekşe çifti, düğün günü dış fotoğraf çekimi için fotoğrafçı ekibiyle Mithat Özsan Bulvarı'nın yanındaki ormanlık alana gitti.

Düğün günü dış çekime giden gelin ve damadın altınlarını çaldılar

ORMANLIK ALANDA SOYULDULAR

Çift, 34 VL 4477 plakalı otomobillerini yol kenarına park ederek ormanın iç kısmına geçip fotoğraf çektirmeye başladı. Bu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler çiftin otomobilinin sol arka camı kırıp arka koltuktaki çanta, cüzdan ve cep telefonunu çaldı.

Düğün günü dış çekime giden gelin ve damadın altınlarını çaldılar

EN MUTLU GÜNLERİNDE HAYATLARININ ŞOKUNU YAŞADILAR

Çekim bittikten sonra aracın yanına dönen çift, hırsızlık olayını fark edince hayatlarının şokunu yaşadı. Çift, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. Gelin ve damat uzun süre en mutlu günlerinde başlarına böyle kötü bir olay geldiği için birbirlerini teselli etmeye çalıştı.

Düğün günü dış çekime giden gelin ve damadın altınlarını çaldılar

''GÜZEL FOTOĞRAFLAR ÇIKSIN DİYE AĞAÇLARIN ARASINA GİRMİŞTİK''

Olay sonrası büyük üzüntü yaşayan gelin Fatma Menekşe, "Güzel fotoğraf çıksın diye ağaçların aralarına girmiştik. Ne olup bittiğini anlamadık. Dış çekimimizi yaparken arabanın camını patlatıp her şeyimizi almışlar. Çok üzüldüm o manzarayı görünce. Altın, cüzdan, kimlikler, fotoğraflarım vardı. En çok telefonumun gitmesine üzüldüm" diye konuştu.

İşte olay yerinden kareler;

Düğün günü dış çekime giden gelin ve damadın altınlarını çaldılar

Düğün günü dış çekime giden gelin ve damadın altınlarını çaldılar

Düğün günü dış çekime giden gelin ve damadın altınlarını çaldılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

SİNYOR ELNİNO:

be abicim ablacım bu devirde ölüden altın dışını söküyorlar siz niye yanınıza almıyorsunuz eşyalarınızı

112
3
yanıtYanıtla
erman genç :

Damat ve gelinler galiba anne babasına güvenmiyor artık heralde teslim etsene onlara,, Çeşit çeşit akrobasik hareket yapıp foto çektirecez diye aklınız başınızda değil milletin,, dağa bayıra parka altın para götürüyorlar arkadaş hiçmi haberini görmüyorsunuz bu olayların

79
11
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Olan olmuş artık.Fakat gelin ve damat lütfen kusura bakmasınlarda bu olaydaki tedbirsizlikleri ve ihmalleri nedeniyle bizzat kendileri sorumludurlar. Toplumun yüzde 70'nin kolay para kazanmayı ve hirsizligi tevessül ettiği bir devirde fotoğraf çektirme sevdanız için arabada altın, para, cüzdan ce telefon bırakılırmı! Belediye otobüsünde dahi tedbir için sırtınızı duvara yaslayın, sağlama alın.

53
6
yanıtYanıtla
Abdullah Kaplan:

Bende haber başlığını İlk okuduğumda ormanda dişçi yapıyormuş dedim meğer dış çekimmiş.Fazla mecralara dalmasaniz iyi olur bu devir çok tehlikeli.

yanıt16
yanıt4
corci:

tüh ya sosyal medyaya koyup milleti çatlatacaktınız hesapta ama olmadı. geçmiş olsun.

36
20
yanıtYanıtla
Birol Maden:

damat tezgah yapmış mimiklerine bakarsan burun kaşıma hareketi falan yalan söylüyor rol yapıyor gibime geldi :-)

7
33
yanıtYanıtla
Aysegul Caliskan:

Birol maden bi kaç dakika içinde burun kasıma 1 kere yapinca yalan olduğu ortaya çıkmaz. Bi kac dakika icinde 2 3 ve dahası burun kasıma haraketi varsa dediğiniz gibi yalan söylüyor demektir 1 haraket tek başına yalan soyledigini anlamına gelmez mesela göz kacirma lafi dolandirma yada ezberlemis gibi hızlı konusma normalden daha haraketli yada normalde daha durgun davranislar sergilerse karsinizdaki insan o kişi size yalan soyluyordur 1 hakaretle yalancı olduğunu yuzde yuz emin olamazsiniZz

yanıt1
yanıt1
Hek Tor:

Ülke embesiller ülkesi olmus artik, gelen tokatliyor, giden tokatliyor... Daha dogrusu gelen tokatlatiyor giden tokatlatiyor... Hic acimiyorum vallahi, beter olsunlar.

10
25
yanıtYanıtla
Nuray Sönmez:

Tabii tuturdun illede ormanda resim diye....damada cevap ver şimdi

13
21
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Gelin ve damat lütfen kusura bakmasınlarda bu olaydaki tedbirsizlikleri ve ihmalleri nedeniyle kendileri sorumludurlar. Toplumun yüzde 70'nin kolay para kazanmayı ve hirsizligi tevessül ettiği bir devirde fotoğraf çektirme sevdanız için arabada altın, para, cüzdan ce telefon bırakılırmı! Belediye otobüsünde dahi tedbir için sırtınızı duvara yaslayın, sağlama alın.

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title