Haberler

Başkale'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Güncelleme:

Başkale'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Başkale'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından konuşan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, ilçede görev yapan din görevlilerinin canla başla çalıştıklarına çoğu kez şahit olduklarını söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde yaşanan afetlerde din görevlilerinin her zaman kendilerine destek olduğunu ve başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Solak, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde görev yapan tüm din görevlilerine başarılar diliyorum. Böyle bir günde bizleri bir araya getiren ilçe müftümüze ve sizlere çok teşekkür ediyorum ve bu vesile ile Din Görevlileri Haftanızı da tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." diye konuştu.

İlçe Müftüsü Nuri Durmuş da günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Sinevizyon gösteriminin yapıldığı ve başarılı din görevlilerine başarı belgesi takdim edilen programa müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Asım Solak Hisarcık Başkale Van Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title