Haberler

Güzel oyuncu İrem Sak, Güldür Güldür Show'a Veda Etti

Güldür Güldür'ün sevilen oyuncularından İrem Sak, 165 bölümdür dahil olduğu projeden ayrıldığını açıkladı.

Ünlü oyuncu İrem Sak, 165 bölüm yayınlanan ve neredeyse her skeçte yer aldığı Güldür Güldür Show'dan ayrıldı. Oyuncu ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"DUYGULARIMI VE MİNNETİMİ ÖZETLEYEMEZ"

Programdan bir sahne paylaşan İrem Sak, "Toplam 165 bölüm :) ne kadar yazsam çizsem asla duygularımı ve minnetimi özetleyemez. Demo çekiminden, bulunduğum son bölüme kadar.. her ana, her bölüme, her alkışa, her seyirciye sonsuz teşekkürler. (Kafa karışıklığı olmasın, ekip sezon finali yaptı. Proje devam. Ben olamayacağım aralarında )" sözleriyle veda ettiğini duyurdu.

Güzel oyuncu İrem Sak, Güldür Güldür Show'a Veda Etti

Güzel oyuncu İrem Sak, Güldür Güldür Show'a Veda Etti

Güzel oyuncu İrem Sak, Güldür Güldür Show'a Veda Etti

Güzel oyuncu İrem Sak, Güldür Güldür Show'a Veda Etti

Güzel oyuncu İrem Sak, Güldür Güldür Show'a Veda Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Sak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

KOZANLI:

SANKİ ÇOK FAYDALI Bİ İŞ YAPIYORLARDI MEMLEKETE SOYTARILAR

10
37
yanıtYanıtla
Doğru söz:

Allah belanı versin. İnsanları gülümsetiyorlar. Senin gibiler ise geriyor. Kısa ve öz yazdım. Daha yazardım da neyse. . . .

yanıt18
yanıt7
KOZANLI:

DOĞRU SÖZ NİKLİ DENYOOO KLAVYE ERKEKLİĞİ YAPMA BANA

yanıt2
yanıt7
KOZANLIYA CEVAP:

sen numaranı ver, ben sana ulaşır ve yüzüne de söylerim, yanımda üç beş arkadaş da eşlik edecek haberin olsun

yanıt7
yanıt1
MEMATİ:

GÜNDEMİ TAKİP ETMEYİP SİYASİ İÇERİKLİ SKEÇ YAPMAZSANIZ ARTIK UYDURUK SENARYOLARLA BİR YERE KADAR RAHMETLİ LEVENT KIRCA DAN SONRA MAALESEF YÜREKLİ SANATÇI KALMADI. .

6
9
yanıtYanıtla
nope:

Hee aynen siyasi yapsınalr da 2 gün sonra kapattırsınlar programı

yanıt1
yanıt1
Bilge:

ölsede halva yesek.

1
9
yanıtYanıtla
bilgisiz bilge:

gerzek hayır dileki hayır ile karşılaş halva değil helva yemeden önce yazmayı öğren

yanıt1
yanıt0
Fanatık güldür güldürcü:

Bu oyuncular güldür güldürle ozdesmislerdi artik .ayrilmasaydi iyiydi ama bu saatten sonrada unutulur artik.ayrica yapmacık ve inandırıcılığı olmayan Özge borak ayrılsa çok daha iyi olurdu

4
6
yanıtYanıtla
GEÇMİŞTEN GELEN YORUMA CEVAP:

sen hangi devirden yazıyorsun, özge gideli uzun zaman oldu

yanıt10
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title