Haberler

Oyuncu Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti

Güncelleme:

Oyuncu Gürgen Öz, bineceği uçak rötar yaptığı için bir kadın personele ağza alınmayacak sözler söyleyen kadına sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tepki gösterdi.

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince yolcular yer hizmeti veren personele tepki gösterdi. Bir yolcunun hakarete varan tepkisi kameralara yansıdı.

Funda Esenç isimli kadın yolcu hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen, herhangi bir şikayet beklemeden soruşturma başlattı.

"GÜN GEÇMİYOR Kİ BİR ÇİRKEFLİK YAŞANMASIN"

Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olaya bir tepki de oyuncu Gürgen Öz'den geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gürgen Öz, şunları söyledi:

"Arkadaşlar tam kendi kendimi gülerken yakaladım. Şimdi diyeceksiniz ki niye? Gün geçmiyor ki güzel memleketimde bir çirkeflik yaşanmasın. Biliyorsunuz, İstanbul Havaalanı'nda kadının birisi sırf uçak rötar yaptı diye yer hostesine 'Sokak ş*rf*ntsı' dedi. Bu kadar düştü yani. Şimdi bu tipe bayılıyorum ben bizim memlekette.

"DAHA İNSAN OLAMAMIŞ TİPLER"

Şıkır şıkır giyinir, param var diye kendisini bir şey sanabilir, para verdi diye herkesi hakir görüp herkese yukarıdan bakabilir. Bu profil çok meşhur bizim memlekette. Böyle görgüsüz, bomboş, daha insan olamamış tipler, bunlar her yerde. Bu zaten daha uçak havalanmadan uçmaya başlamış. Kendisini yukarıda görüyor, havalanmış. Fakat yer hostesi ona bir tane çakacakken vazgeçiyor, insanlığını koruyor, yükseliyor, yüceliyor, onu yerin dibine sokuyor."

Gürgen Öz, Havaalanında Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (14)

REAL WORDS - CIRKEF KADINA:

HAKLI !!!!! ASIL YER HOSTESINE CIRKIN SÖZLER EDEN KADIN CINGENE. TEMAS YOK TEMAS YOK DEMIS- SANA ZATEN TUTMAK ISTEYEN KIM YAHU. SANA TUTUP YER HOSTESI ELLERINI KIRLETMEZDI MERAK ETME- REZIL KADIN!!! PARAN VARSA VAR- INSAN OL - UMARIM HIC BIR SIRKET BILET SATMAZ ONA. UCAK SIRKETI DE VERSIN MAHKEMEYE - ALSIN DA KARA LISTESINE- UTANMAZ KADIN- HERKESIN PARASI VAR AMA SENIN GIBI CIRKEFLIK YAPMIYORLAR- USLUBUNA BAK YA! KARA LISTEYE ALIN - UCAK BILETI SATILMASIN BU YARATIGA. . .

24
1
yanıtYanıtla
DİNİMİZİ TAM ANLAMIYLA YAŞAMAK:

EY ANNE BABALAR ELİNİZDEN TELEFONLARI BIRAKIN HEM KENDİNİZ HEM ÇOÇUKLARINIZA GÜZEL DİNİMİZİ MÜSLÜMANLIĞI ÖĞRETİN İNSAN SEVGİSİ, HAYVAN SEVGİSİ, AĞAÇ SEVGİSİ SEVMEYİ ÖĞRENİN VE ÖĞRETİN PEYGAMBER EFENDİMİZİ DİNİMİZİ ÖĞRETİN. ELİNİZDEKİ İNTERNET OYUN OYNAMAYA SAÇMA SAÇMA PAYLAŞIM YAPMAYA YARAMIYOR BİLGİ ALIN OKUYUN ARAŞTIRIN BOŞ SAMAN OLMAYIN BOŞ SAMAN YETİŞTİRMEYİN BUNA ÖĞRETMENLERDE DAHİL YENİ NESİL ÖĞRETMENLER(MÜKEMMEL OLANLAR TABİ VAR) TAMAMEN BOŞ BEYİNLE ÖĞRETMENLİK YAPIYOR

8
2
yanıtYanıtla
.......:

KENDİNİ BİRŞEY SANA YOBAZ İNSAN İŞTE ALLAH AKIL VERSİN

8
0
yanıtYanıtla
Erhan Şenyüz:

muhteşemsin gürgen. adamsın. adamın dibisin.

7
0
yanıtYanıtla
Bence:

Çok zayıf kalan birisi, sigarasını da içemediği için açlık başına vurmuş saçmalamış

1
4
yanıtYanıtla
Kardelen:

Eee suç kimdedir diye bir bir düşünelim . Evet gün geçmiyorki bir olay olmasın deyilmi . Şimdi beni eleştireceksiniz olsun ben bildiğim dogruyu söyleyeceğim eleştiriyede razıyım . Eee maalesef dogruyu konuşanında istemiyorlar Canım Ülkemde bunuda biliyoruz hade yok deyin .

3
2
yanıtYanıtla
gürcan:

biz soğan patates derdindeyiz isterseniz birbirinizi yiyin

1
4
yanıtYanıtla
Samet:

Ben sana pirasa gonderiyim, olurmu

yanıt1
yanıt0
Domuz avcisi:

Sen onu stok yapan CHPnin yandasi hainlere söylesene,

yanıt0
yanıt1
mehmet ali:

gurgen oz yerinde bi elestiri katiliyorum sana

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title