Haberler

Güral Premier Tekirova Bu Yaz İddialı

'Dünyanın En Lüks Aile Oteli' ödülüne sahip Güral Premier Tekirova, benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya'nın en güzel koyunda misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Tesis, konforlu odaları, uluslararası ve yerel lezzetler sunan restoranları, son teknoloji donanımlı toplantı salonları, spor alanları ve ruhu dinlendiren spası ile misafirlerinin beklentilerine en üst düzeyde cevap veriyor.

Benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya'nın en güzel koyunda, Olimpos (Tahtalı) Dağı'nın gölgesinde, 2010 yılından bu yana hizmet veren Güral Premier Tekirova, çam ormanlarının arasındaki konumu ve 200 bin metrekarelik geniş arazisi ile tatil severlerin tercihi oluyor. Güral Premier Tekirova, Türk Mimari tarzındaki dekorasyonu, Antalya'nın en temiz plajlarından biri olan geniş özel sahili, denize sıfır konumu, eşsiz manzarası, büyük Aquapark'ı ve 3 bin 500 metrekare alan içerisindeki Quu SPA'sı ile misafirlerine huzurun, konforun ve eğlencenin bir arada bulunduğu unutulmayacak tatil imkanı sunuyor. Dünyanın en iyi lüks otellerinin seçildiği 2012 yılı 'World Luxury Hotel Awards' kapsamında Türkiye'ye ilk kez 'Dünyanın En Lüks Aile Oteli' ödülünü kazandıran ve Kültür Bakanlığı tarafından da tebrik edilen Güral Premier Tekirova, sunduğu özel imkanlarla çocukları ile birlikte tatil yapmak isteyen ailelerin önceliği oluyor.

Konfor standartlarının en yüksek düzeyde tutularak her ayrıntının düşünüldüğü Güral Premier Tekirova'da, kütle binalar yerine bahçe içinde 2 ve 3 katlı binalar yer alıyor. 50-90 metrekare arası değişen farklı deluxe oda tipleriyle misafirlerine hizmet veren Güral Premier Tekirova'da her bir oda, balkona çıkıldığında temiz hava, eşsiz orman, dağ ve deniz manzarası ile tatilin keyfini sunuyor. Güral Premier Tekirova toplamda 10 bin metrekare alana sahip 21 havuz bulunuyor. Kusursuz tatilin zevkini yaşatmayı hedefleyen tesiste ayrıca 10 adet 160 odadan oluşan 2 katlı havuz evleri bulunuyor. Balkonlarında doğrudan havuz geçişleri bulunan bu odalara ortak alanda bir adet bar hizmet veriyor ve her odaya özel olarak ayrılmış şezlonglar misafirlere başka hiçbir yeri aratmayacak konfor sağlıyor.

QUU SPA ile ruhunuzu ve bedeninizi şımartın

Elegant ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluştuğu Güral Premier Tekirova'da gerek ruhunu dinlendirmek gerekse sıkıntı ve stresten uzaklaşmak isteyen misafirler, QUU SPA'nın 3 bin 500 metrekare alan içerisinde, 23 ultra-lüks odası, 1 SPA Suit ve 2 büyük hamamdan oluşan gizemli ve masalsı atmosferiyle kendilerini şımartıyor. Doğunun eşsiz mistisizmini ve doğal terapilerini konforlu bir ortamda sunan QUU SPA'da, dünyanın dört bir yanından seçilmiş uzman terapistlerle Avrupa ve Uzak doğu masajlarından SPA ritüellerine, Türk hamamından güzellik uygulamalarına kadar uzanan hizmetler sunuluyor. QUU SPA bünyesinde, anti-Aging uygulamaları, leke giderici tedaviler, inceltici ve medikal kürlerin yanı sıra klasik cilt ve vücut bakımları yer alıyor. birer bio sauna, rus saunası, kar çeşmesi, 2 adet büyük hamam, macera ve şok duş, çiftlere ve ailelere yönelik hazırlanmış suitlerde jakuzi, hamam, sauna ve masaj odaları; tamamı profesyonel ekipmanlar ile donatılmış ve profesyonel eğitmenler eşliğinde çalışılan özel fitness salonları bulunuyor.

En keyifli anlar Aquapark'ta

22 bin metrekare dev alana kurulu 26 adet kaydıraklı Aquaparkı ile Türkiye'nin en büyük ve eşi bulunmaz eğlence alanına sahip Güral Premier Tekirova, Aquapark'ta yetişkinler, gençler ve çocuklar için keyifli vakit geçirebilecekleri ayrı ayrı alanlar bulunuyor. Aquapark alanında ayrıca yetişkinlere yönelik restoran ve bar da yer alıyor.

Tesiste yetişkinler için özel olarak tasarlanan Kamikaze, Rafting, Blackhole, Multislide toplam 9 adet olarak bulunurken küçük misafirler için özel olarak tasarlanmış Korsan gemisinde 7, Aquatower'da 6 ve çeşitli hayvan figürleri şeklinde 4 olmak üzere toplam 17 adet çocuk kaydırağı yer alıyor. Güral Premier Tekirova Aquapark'ı macera havuzu, bebek plajı, kaydırak, eğlence havuzu, su masajları, jakuziler, su yatakları, yağmur ormanları gibi zengin alternatifleri ile göz kamaştırıyor.

Ailelerin vazgeçilmezi Güral Premier Tekirova

'Dünyanın En Lüks Aile Oteli' ödülüne sahip Güral Premier Tekirova'da, çocukları ile birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detay düşünülüyor. Tesiste, sadece çocuklar için 3 bin 600 metrekare alan bulunuyor. Çocuklara özel 17 kaydırağın yanında bir de macera havuzunun yer aldığı otelde bebekler de unutulmuyor. Bebekler için özel hazırlanmış bebek plajı ise çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Güral Premier Tekirova'da, oyun salonları, çocuklar için özel tasarlanmış profesyonel bir oyun alanı, çocuk restoranı, çocuk kulübü, teenager kulübü, dvd salonu, uyku odaları ve çocuk tuvaletleri bulunuyor. Arzu eden aileler çocuklarını belirli zamanlarda profesyonel çocuk eğitmenlerine emanet edebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Otel - Tatil

Tahtalı Dağı Tekirova Türkiye Antalya Otel - Tatil Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title