Haberler

Annesini Ölüme Götüren Kayıp Ecem'in Sırrı, Defineci Süleyman'da! En Son Onunla Görüşmüş

Güncelleme:

11 gün önce kaybolan Ecem'in en son annesinin sevgilisi defineci Süleyman Kara ile buluştuğu ortaya çıktı. Bunalıma girip denize atlayan anne Esra Ercömert'in ise cesedine ulaşıldı.

Kocaeli'nde 17 yaşındaki kızı Ecem'in kaybolmasının ardından bunalıma giren ve Kandıra açıklarında denize atlayan anne Esra Ercömert'in (41) cesedi bulundu.

İKİ EVLİLİĞİ DE HÜSRANLA SONUÇLANDI

Esra Ercömert ve kızı Ecem'in hayatı ise tam bir dram... Esra ilk evliliğini 23 yaşında iken Gökhan Balcı ile yaptı. Bu evlilikten kızı Ecem dünyaya geldi. Genç kadın 4 yıl sonra eşinden boşandı. Kızı Ecem ile birlikte Gölcük'te yaşayan ailesinin yanına döndü. Ercömert bir süre sonra ikinci evliliğini yaptı. Ancak bu evliliği de uzun sürmedi.

ÖNCE ANNE, SONRA KIZI KANSER OLDU

Bir mimarlık ofisinde çalışan Esra Ercömert, 2 yıl önce rahim kanseri olduğunu öğrendi. Zorlu bir süreç geçirdi. Bir yıl önce ameliyat oldu ve sağlığına kavuştu. Ancak kendisinden hemen sonra kızı Ecem rahatsızlandı. Yapılan tetkiklerde Ecem'in göğüs kanserine yakalandığı ortaya çıktı.


ECEM ORTADAN KAYBOLDU

Kendisi gibi kızı da zorlu bir sürece girdi. Ecem'in geçen yıl martta bir göğsü alındı. Tetkiklerde genç kızın sonuçları iyi çıktı. Ancak 11 gün önce Ecem ortadan kayboldu.

ECEM'İN SON MESAJI

İddiaya göre genç kız en son, annesinin sevgilisi olduğu öne sürülen Süleyman Kara ile buluştu. Ecem kaybolmadan önce erkek arkadaşına şu mesajı gönderdi; "Süleyman amca bir mezarda tarihi taç buldu. Zengin olduk." Mesajında Kara ile buluşacağını yazan Ecem'den bir daha haber alınamadı.


ESKİ SEVGİLİ DEFİNECİ SÜLEYMAN TUTUKLANDI

Tarihi eser kaçakçılığından aranan Kara tutuklandı. Evde 25 gram esrar, 4 eski tabanca ele geçirildi.

ECEM'İN BABASI KONUŞTU

Genç kızın babası Gökhan Balcı, "Mahkeme kızımın velayetini anneye verdiği halde 12 yaşına kadar ben büyüttüm. Annesinin bir yıldır Süleyman Kara ile ilişkisi varmış. Kara ifadesinde Ecem'i görmediğini anlatmış. Ama Ecem'in yazdığı son mesajlar, en son onunla görüştüğünü gösteriyor" dedi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Süleyman Kara Gökhan Balcı Kandıra 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title