Haberler

    Güneş: Sokakta Bana Eldiven Fırlatsa Affetmem

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ricardo Quaresma'nın bazı maçlarda oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyi değerlendirdi.

    Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş Ntvspor'da yayınlanan Spor Servisi programına konuk oldu.

    Güneş, Portekizli oyuncuyla ilgili olarak, "Quaresma sokakta bana eldiven fırlatsa affetmem. Ama ben bu takımın hocasıyım. O hareket bana değil, herkese yapılmış oluyor." dedi.

    Güneş transferlerle ilgili konuşurken, "Transferlere çok karışıyorum ama son kararı ben vermiyorum. Transferi yönetim yapar, patron o. Teknik direktör ayrıldığında aldırdığı oyuncular da mı onunla birlikte aytılacak? Mesela Mario Gomez'i yönetim önerdi, ben de evet dedim. Ama her onay verdiğim tutacak diye bir şey yok. Transferi yönetim yapar. Talisca'yı, izledim ve onay verdim. Atiba'yı Kopenhag'da oynarken seyrettim. Daha da iyiydi. Mitrovic'i hiç canlı izlemedim." dedi.

    "KJAER'İN BONSERVİSİ 9 MİLYON'DU ALAMAMIŞTIK"

    Önümüzdeki sezon mevcut kalecilerle devam edeceklerini kaydeden Güneş, "Fabri ve Tolga devam edecek. Boyko kiralık gidecek veya satılacak. Kjaer, Wolfsburg'dan Roma'ya gitmişti. O dönem alamamıştık. Bonservisi 9 milyon Euro'ydu. Quaresma'ya oyuncu olarak evet dedim. Ama karakterini bilmiyordum, yönetime siz onay veriyorsanız tamam dedim." ifadelerini kullandı.

    "QUARESMA O HAREKETİ KENDİNE YAPIYOR"

    Zaman zaman hırçın hareketleriyle dikkat çeken Quaresma konusuna da değinen Şenol Güneş, "Quaresma, mesleğini çok seven, olağanüstü yaratıcı bir oyuncu. Olağanüstü yaratıcı olan oyuncuların, olağanüstü davranışları olur. En efendi oyuncu bile benden hoşlanmayabilir. Ama zamanla tanıyınca 'İyi, saf adam' diyebilir benim için. Quaresma'nın olumsuz hareketleri bana değil, kendine. Çünkü kötü oyun nedeniyle kendine kızıyor. Qaresma o hareketleri yaparken kendine yapıyor. Quaresma sokakta bana eldiven fırlatsa affetmem. Ama ben bu takımın hocasıyım. O hareket bana değil, herkese yapılmış oluyor." diye konuştu.

    "SENİ OYUNDAN ALACAĞIM DEDİM"

    "Takımla ilgili konularda takımdan özür diliyorsa benim için sorun kalmamıştır." diyen Quaresma, "Önemli olan olumsuzluklardan ileri doğru yol alabilmek. Bir elmanın çürük tarafı varsa önce temizlersiniz, hemen atmazsınız. Quaresma'ya Bursaspor maçındaki ayağa basma olayından sonra seni oyundan alacağım dedim. Sonrasında sakin oynadı." açıklamalarını yaptı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Ntvspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title