Haberler

Günde birkaç defa mastürbasyon yapan adam, felç geçirip hastanelik oldu

Güncelleme:

Almanya'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Günde birkaç defa mastürbasyon yapan 51 yaşındaki şahıs, felç geçirdi. Olaya ait tomografi görüntüleri yayınlanırken uzmanlar, cinsel aktivite sırasındaki ani kan basıncının felce neden olabileceği uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.

Almanya'da, ismi açıklanmayan 51 yaşındaki Japon uyruklu bir kişiye mastürbasyon sebebiyle inme indi.

BULANTI, KUSMA ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ

Sputnik Türkiye'nin derlediği İnme ve Serebrovasküler Hastalıklar Dergisi'nde yayımlanan vaka sunumuna göre, doktorlar günde birkaç kez mastürbasyon yapan adamın, baş ağrısı ve kusma şikayeti ile hastaneye geldiğini ve çekilen beyin tomografisi sonucunda felç geçirdiğini belirlediklerini söyledi.

Günde birkaç defa mastürbasyon yapan adam, felç geçirip hastanelik oldu

BEYNİNDE KANAMALAR OLUŞMUŞ

Vakaya ait tomografi görüntülerinde hastanın beyinde kanamalar oluştuğu görüldü. 2 hafta hastanede tedavi gören adamın sağlıklı olarak taburcu edildiği belirtildi.

Günde birkaç defa mastürbasyon yapan adam, felç geçirip hastanelik oldu

UZMANLARDAN UYARI GELDİ

King's College Hastanesi'nden beyin damar cerrahı Dr. Daniel Walsh, Daily Mail'e yaptığı açıklamada beyindeki kanamanın, kan basıncında ani bir artışla bağlantılı olduğunu söyledi. Ani kan basıncı artışının mastürbasyon da dahil olmak üzere cinsel aktivitelerde görüldüğünü belirten Walsh, cinsel ilişki sırasında cinsel gücü artırıcı ilaçlar veya kokain gibi maddelerin alınmasının bu tür felç geçirme riskini artırabileceğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

PALA BABA :

onu da mı bırakalım. tamam.

84
14
yanıtYanıtla
Emrah :

Yıllardır yaparım en ufak bi sıkıntısını görmedim

58
17
yanıtYanıtla
bekir yapici:

tamamen uydurma bir haber bilhassa almanyada hic bir doktor kanunen hastasi hakkinda ücüncü bir sahsa bilgi veremez gizlilik esastir hasta yazili olarak kabul etmedikten sonra ne doktor nede hastahane o sahsin hastaligi hakkinda aciklama yapamaz bu haberi yapan kisi almanyayi Türkiye veya rusya ile karistirmis olmali

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title