Haberler

Zorlu Enerji'ye Euromoney'den "Yılın Anlaşması" Ödülü

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, İsrail'de enerji pazarının en önemli oyuncularından olduklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde ilave yatırımlarla bu bölgede büyümeyi planlıyoruz" dedi."Yılın Anlaşması" ödülü verildi.

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, İsrail'de enerji pazarının en önemli oyuncularından olduklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde ilave yatırımlarla bu bölgede büyümeyi planlıyoruz" dedi.

Zorlu Enerji'nin İsrail'deki Ashdod ve Ramat Negev doğal gaz santrallerine

"Yılın Anlaşması" ödülü verildi.

Yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin yüzde 42,15 oranında ortak olduğu İsrail'de faaliyet gösteren 55 MW elektrik ve 40 ton/saat buhar üretim kapasitesine sahip Ashdod ile 120 MW elektrik ve 70 ton/saat buhar üretim kapasiteli Ramat Negev doğal gaz santral projelerinin finansmanı için imza attığı 1,1 milyar İsrail Şekeli (yaklaşık 530 milyon lira) tutarındaki kredi anlaşması, finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney Group'a bağlı Project Finance Dergisi tarafından "Yılın Anlaşması" ödülüne layık görüldü.

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, "Yurt dışındaki yatırımlarımızla imza attığımız başarılı işlerin, uluslararası saygınlıktaki Project Finance Dergisi tarafından ödüle layık görülmesi bizim için büyük bir gurur kaynağı... Proje finansmanı geçtiğimiz ağustos ayında tamamlanan bu yatırımlarımız, İsrail'de özel sektör tarafından yapılan ilk kojenerasyon santralleri olacak" dedi.

Toplam kurulu güçleri 175 MW olan Ashdod ve Ramat Negev santrallerinin inşaat çalışmalarını 2014 yılının ikinci yarısında tamamlamayı hedeflediklerini belirten Ak, Ashkelon bölgesinde ortağı oldukları 800 MW kapasiteli Dorad Doğal Gaz Çevrim Santrali'ni ise bu yıl tamamlamak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Ak açıklamasında, "İsrail'de enerji pazarının en önemli oyuncularındanız. Önümüzdeki dönemde ilave yatırımlarla bu bölgede büyümeyi planlıyoruz. Her geçen gün önemi artan enerji sektöründeki fırsatları değerlendirerek, bölgesel güç olma yolundaki hedefimize daha fazla yaklaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir. Murat Birinci

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Zorlu Grubu Sinan Ak İsrail Politika Güncel Haberler

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! 14 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! Survivor FİNAL CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Survivor CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi?
Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title