Haberler

Cinnet getiren genç kadın, anne ve anneannesini baltayla doğrayıp uzuvlarını sokağa attı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen 31 yaşındaki bir kadın, annesi ile anneannesini baltayla öldürüp parçaladıktan sonra eşyalarıyla birlikte uzuvlarını da camdan sokağa attı. Cinnet getirdiği ifade edilen kadın polis ekiplerince gözaltına alınırken, cansız bedenler adli tıpa kaldırıldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki bir kadın, sabaha karşı cinnet getirerek anne ve anneannesini baltayla doğrayıp, uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı. Olay sonrası şüpheli gözaltına alınırken, cesetler ise adli tıpa kaldırıldı.

Cinnet getiren genç kadın, anne ve anneannesini baltayla doğrayıp sokağa attı

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORMUŞ

Edinilen bilgiye göre olay, sabah 05.00 sıralarında Devrek'e bağlı Çaydeğirmeni beldesindeki toplu konutlarda yaşandı. İddialara göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Rabia Ç., sabah 05.00 sıralarında cinnet getirdi.

Cinnet getiren genç kadın, anne ve anneannesini baltayla doğrayıp sokağa attı

EŞYALARIYLA BİRLİKTE UZUVLARINI DA SOKAĞA ATTI

Annesi Şeyda Ç. ile anneannesi Medine Küçükkaya'yı baltayla öldürüp parçalayan katil zanlısı, eşyalarıyla birlikte uzuvlarını da camdan sokağa attı.

Cinnet getiren genç kadın, anne ve anneannesini baltayla doğrayıp sokağa attı

PARÇALAR TOPLANARAK TABUTA KONULDU

Gürültüye uyanan komşular durumu ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, evin kapısını balyozla kırarak içeriye girdi. Rabia Ç. gözaltına alınırken, anne ve anneannesinin cesedine ait parçalar toplanarak tabuta konuldu. Cesetler otopsi için adli tıpa kaldırıldı. Katil zanlısının jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Devrek 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Mehmet DUMAN:

Bozuk düzenin bozuk olayları hiç bitmez hergün saçma sapan ölümler vahşice canice

105
8
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Şeriat desen hemen 180 derece dönersin bu bozuk düzeni savunursun. Yani boş yapıyorsun boş konuşuyorsun.

yanıt17
yanıt27
mahmut:

Psikolojik sorun, gene ailede ve çoçukluktan başlar... Bu nedenle çocuklarınızı LÜTFEN ihmal etmeyin. Onları sevgi ile şefkat ile büyütün... Kalplerine Allah sevgisi-korkusu yerleşsin.

86
7
yanıtYanıtla
Export 86:

Annem hiç okula gitmedi erken yaşta evlendirildi aile sevgisi görmedi ama kimseyi öldürüp parçalamadı vahşet bazı insanların içinde var kimseye bahane etmeye gerek yok

yanıt10
yanıt3
Faruk Türkan:

Bu diziler,bu ekranlar yani medya denen cambaz toplumu çok güzel dizayn etti.Her türlü yolsuzluğu,edepsizliği yol veren torba yasalar alın size yeni toplum.

66
8
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

1950 senesinden itibaren bu millet özünü kaybetmeye başladı.. sistem size cani, düzenbaz, ahlaksız, üçkağıtçı ve katil ruhlu olun demedi.. sistem işlerken çomak sokanlar şimdilerde bu millete yakışmayan durumların kanunları rafa kaldırmaları sonucu her gün yeni bir zirve yapıyor.

62
10
yanıtYanıtla
Ertan Demirel:

Idam

49
21
yanıtYanıtla
Ekrem Kocakurt:

Onu bunu bilmem bildiğim tek şey kanunu kitabıyla sağlığı eğitimiyle uygulaması adaletiyle devlet devlet gibi olacak. Herkez bilecek ki arkamda önümde devlet var bunu iliklerine kadar hissedecek vatandaş yoksa hikaye herkez bir birini yer böyle.

66
3
yanıtYanıtla
Durdurun dünyayı inecek var :

Neden bu abuk subuk korku filmi hikayeleri bizim ülkede arttı gerçekten neden bu ülkede herkes önüne geleni parçalar oldu? büyük bir infial var ortada.Ve bu saatten sonra hiçbirşey yapılamaz.Herkes arkasını kollasın başka denecek birşey kalmadı.

61
2
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Ben ne okudum böyle sabah sabah :( Allahım ölümünde hayırlısını versin

50
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title