Haberler

Zincirleme Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın'daki zincirleme trafik kazasında şehit olan polis memurunun cenazesi, toprağa verildi.

Aydın'daki zincirleme trafik kazasında şehit olan polis memurunun cenazesi, toprağa verildi.

Aydın- İzmir Otoyolu'ndaki kazada yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İbrahim Karaarslan (44) için Aydın Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, "Şehitlik, yüce dinimizde peygamberlikten sonra en yüksek manevi mertebe olarak, inançlarımız doğrultusunda inandığımız bir husustur. Şehitlik, Hakk'a yürümenin en güzel, manevi boyutu, en yüksek şeklidir. Acımız çok büyük." dedi.

Buradaki törenin ardından şehidin naaşı, Girne Mahallesi Yavuz Sultan Selim Camisi'ne getirildi. Şehidin annesi Hatun, eşi Nuray ve çocuğu Zeynep Karaarslan ile kayınvalidesi Firdevs Çakar, ayakta durmakta güçlük çekti.

Bu sırada tabuta sarılan şehidin annesi, "Anaların çocukları hiç ölmez. Yakışıklım, sen benim için hala bebeksin. Yavrum babana da selam söyle. Bu gece kavuşacaksınız. Sarıl ona. 'Babam seni özledim de geldim' de ona." diyerek gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Ömer Kocaoğul tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Kemer Mezarlığı'nda defnedildi.

Törene Vali Ömer Faruk Koçak, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Cavit Bircan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen ile şehidin mesai arkadaşları ve vatandaşlar da katıldı.

Şehidin polis babası Mehmet Karaarslan'ın da bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay

Karaarslan, Aydın-İzmir karayolunda 11 Ocak'ta gizli buzlanmanın neden olduğu zincirleme trafik kazasına müdahale ederken bir aracın çarpması sonucu yaralanmış, kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesinde şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Karaarslan İzmir Aydın Politika Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

title