Haberler

Ygs'ye Doğru

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere, kendilerine güvenmelerini ve başaracaklarına inanmalarını tavsiye etti.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere, kendilerine güvenmelerini ve başaracaklarına inanmalarını tavsiye etti.

Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun çalışma temposunun ardından yarın YGS'ye girecek öğrencilere başarı diledi.

Öğrencilerin sınavda geleceklerini inşa etmek için uğraş vereceğini vurgulayan Aktaş, emek ve gayretlerinin karşılığını alacaklarına inandığını belirtti.

Aktaş, devletin eğitim-öğretim kalitesini artırmak ve gençlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için gayret sarfettiğine dikkati çekerek, öğrencilere şöyle seslendi:

"Sizler de verilen tüm bu emekleri değerlendirmek için çok gayret ettiniz. Girecek olduğunuz sınav ise bu çalışmalarınızın değerlendirileceği bir vasıta olacak. Kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın. Sınav günü heyecanınızı kontrol altında tutun ve sizi olumsuz anlamda etkileyecek her türlü iletişimden kendinizi soyutlayın. Başarılı olacağınıza gönülden inandığım bu sınavda sizler için Allah'tan muvaffakiyet diliyorum."

Milyonlarca gencin sınavda ter dökeceğini anımsatan Aktaş, velilere hitaben ise şunları kaydetti:

"Çocuğunuz, hayatındaki çok önemli dönüm noktalarından birinden geçecek. Sizler de bunun farkında olarak ona gereken moral ve motivasyonu sağlamaya çalışmalısınız. Sınavın sonucu her ne olursa olsun, onu koşulsuz sevdiğinizi unutmamalı ve bu duygunuzu da çocuğunuza hissettirerek rahat bir şekilde sınav sürecini yaşamasını sağlamalısınız."

Aktaş, öğrencileri yetiştiren yönetici ve öğretmenlere de emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hızır Aktaş Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title