Haberler

Yeşilay Haftası

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Yeşilay Trabzon Şubesi tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı'nda kurulan standı ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Yeşilay Trabzon Şubesi tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı'nda kurulan standı ziyaret etti.

Stantta, öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Günnar, bağımlılıktan uzak bir nesil yetiştirmek gerektiğini vurguladı.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarabilecek yeni bir gençlik bizlere gereklidir." diyen Günnar, "Bunun için bağımlılıktan kurtulmuş, birbirini koruyan ve sağlıklı bir nesile ihtiyacımız var. O yüzden aman aman vücudumuza ve maneviyatımıza zarar veren bütün alışkanlıklardan uzak duralım. Okulunuzda, sokak aralarında bunları kullananları ya da pazarlayanları gördüğünüz zaman da hemen 155'i arayarak haber verelim." ifadelerini kullandı.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz ise, Yeşilay Haftası'nda farkındalık oluşturma gayreti içinde olduklarını belirterek, "Bu tür çalışmalarla bir vatandaşı dahi kötü alışkanlıklardan alıkoyacaksak ne mutlu bize." dedi.

Yeşilay'ın, Türkiye'de bağımlılıkla mücadelenin bilinçlendirilmesinin ana aktör olduğunu aktaran Boz, "Yeşilay, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve gayretleriyle ülkemizde bağımlılık konusunda yoğun bir mücadele sürdürüyor. İnşallah, bundan sonra sağlıklı bir gelecek için sağlıklı nesiller yetiştirebilmek adına verimli aile, verimli toplum, verimli öğrenci oluşturabilme adına bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Mücadelemiz kararlılıkla sürecektir." diye konuştu.

Günnar'a, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahaddin Çebi ve Trabzon Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ahmet Aydın da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilay Haftası Adnan Günnar Trabzon Güncel Haberler

title