Haberler

Yerli Otomobile İlk Talip İzmir'den

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobili üretecek 'Beş Babayiğit'i tanıttığı ve üretim için imzaların atılmasından sonra, yerli otomobile ilk talip İzmirli MİM Grup'tan geldi.

YERLİ OTOMOBİLE İLK SATIN ALMA TAAHÜTÜ İZMİR'DEN

MİM Grup CEO'su Musa Turan ilk 50 yerli otomobili almayı taahhüt ediyoruz' dedi.

İzmir'de faaliyet gösteren ve pek çok sektörde hizmet veren son olarak Smyrna Boyoz'la ve Amerika'ya Mediterranean Minded markası ile yaptığı ihracat ile dikkatleri üstüne çeken MİM Grup Türkiye'nin millileşme hamlesinin lokomotifi olarak gösterilen 'yerli otomobil' projesine destek vereceğini açıkladı. MİM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan ' Biz MİM Grup olarak her zaman devletimiz ve milletimizin yanındayız. Üretilecek yerli otomobilin ilk 50'sini almayı taahhüt ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millileşme hamlelerini çok önemsediklerine belirten MİM Grup CEO'su Musa Turan "1992 yılından beri İzmir'de faaliyet gösteriyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar ülkemize, ekonomik olarak katma değer ve istihdam yaratmaya çalışmaya devam ediyoruz. MiM grup bünyesinden kurulan bütün şirketlerimizde ülkemizin aldığı milli seferberlik kararları bağlamında yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Farklı sektörlerde yatırımlara devam ediyoruz. Geldiğimiz noktada savunma sanayinden bilim ve teknolojiye, otomotiv sektörüne kadar, bir çok alanda yapılmaya çalışılan millileşme hamlelerine MİM Grup olarak biz de destek vermek istedik. Bugün Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin 'Beş Baba Yiğidi'ni tanıtma toplantısında yerli otomobilin müjdesini vermiştir. Biz de MİM Grup olarak, her alanda olduğu gibi bu projede de devletimiz ve milletimizin yanında olma arzumuzla, üretilecek yerli otomobilin ilk 50 tanesini almayı taahhüt ediyoruz. Yerli otomobil hamlesini milli bir seferberlik olarak görüyoruz. MİM grup bünyesinde bulunan MİM Royal Şirketimize 50 tane yerli otomobili almayı taahhüt ediyoruz. MİM grup olarak her zaman olduğu gibi, bugün de devletimiz ve milletimizin yanındayız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Musa Turan İzmir Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title