Haberler

Yeniden Refah'tan AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Suat Pamukçu'ya "Milletvekilliğinden de istifa et" çağrısı

Güncelleme:

Yeniden Refah, partiden istifa eden ve AK Parti'ye geçeceği iddia edilen İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya tepki gösterdi. YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, "Pamukçu'nun milletvekilliğinden de istifa ederek millete dönmesinin daha ahlaki, etik bir erdem olabileceğini hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, dün yaptığı açıklama ile kurucuları arasında bulunduğu Yeniden Refah Partisi'nin kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığı düşüncesi ile parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

YENİDEN REFAH'TAN PAMUKÇU AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısı ile Pamukçu'nun istifasını değerlendirdi. Bekin, istifanın tek taraflı irade beyanı olduğunu belirterek, şöyle konuştu; "Şunu ifade etmek isteriz ki her ne kadar sayın Suat Pamukçu'nun istifası tek taraflı irade beyanı olsa da biz kendisine etik davranarak, milletvekilliğinden de istifa ederek millete dönmesinin daha ahlaki, etik bir erdem olabileceğini hatırlatmak istiyoruz.

Yeniden Refah'tan AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Suat Pamukçu'ya 'Milletvekilliğinden de istifa et' çağrısıİstanbul Milletvekili Suat Pamukçu.

"PARTİMİZ KURULUŞ FELSEFESİNDEN ASLA UZAKLAŞMADI"

Yeniden Refah Partimizin 1969'da başlayan ve 5 yıldan beri süregelen kutlu yürüyüşünden Sayın Pamukçu'nun iddia ettiği şekilde, partimizin hiçbir şekilde kuruluş, inanç ve felsefesinden uzaklaşmadığını; asıl kendisinin basit ve hiçbir gerçeği yansıtmayan gerekçelerin arkasına sığınarak istifa edip partinin ortaya koyduğu yüce erdem, inanç ve felsefesinden uzaklaştığını belirtmek isterim.

Yeniden Refah'tan AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Suat Pamukçu'ya 'Milletvekilliğinden de istifa et' çağrısıYRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin.

"30 MADDEDEN OLUŞAN İLKELERİMİZİN ALTINDA KENDİ İMZASI VAR"

Genel seçimler öncesinde yapılan müzakerelerde bizzat kendisi yer almış ve o dönem ortaya konulan 30 maddeden oluşan ilkelerimizin altında Genel Sekreter olarak bizzat kendisinin imzası olduğunu buradan bir kez daha ifade etmek isteriz. Milletin, Yeniden Refah Partimize olan ilgi ve teveccühü karşısında başlatılan karalama ve yazdırma hareketlerinin, bizleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 1969'da Milli Görüş hareketiyle başlattığı yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya mutluluğuyla Türkiye'ye yön verme sevdasından alıkoyamayacağını bir kez daha vurgularken; son sözlü Yunus Emre'nin anlam yüklü dizesiyle bırakıyoruz. Der ki; 'Canım erenler yolu inceden inceyimiş. Süleyman'a yol kesen şol bir karıncayımış."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Suat Pamukçu Doğan Bekin İstanbul AK Parti Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu?
İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500

Yorumlar (10)

haksız mıyım:

her parti değiştiren istifa mı etti de bu adama istifa et demişler? erbakanın oğlu olmanın onurunu taşıyamıyor fatih

162
104
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

her değiştiren etmedi ama örneği var Şanlıurfa milletvekili Eşref Fakıbaba.

yanıt61
yanıt38
Mehmet Vatandaş:

Parti değiştiren vekilin milletvekilliğinden de istifa etmesi onurlu ve gururlu bir iştir yapabilene helal olsun

108
24
yanıtYanıtla
nihat :

Ak partiden milletvekili seçildiğinden haberdarsın her halde. yrp kontenjanından

yanıt2
yanıt0
özen66:

saadet gıbı bu da sılınıp gıdecek

72
47
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Fatih İmamoğlu ??

62
55
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ama önceki seçimde Fatih Erdoğandı ne olduda adamı hemen dışladınız

yanıt30
yanıt8
bekir yapici:

bu sürekli ideoloji fikir degisligi gecirerek parti degistiren politikacilar genelde tek kelime ile cikarcidir samimi degillerdir halki ülkeyi degil kendi cikarlarini düsünen kisilerdir bunlara ragbet etmemek gerekir partide hosuna gitmeyen bir durum varsa isine gelmiyorsa milletvekilliginden ve partiden istifa edersin siyaset sahnesindende cekilirsin dürüstlük bunu gerektirir.

31
9
yanıtYanıtla
Zaky:

Etik, erdem, ahlaki degerler?? Cok sey istiyorsunuz bir siyasetciden. Biz 1 tanesine raziyiz bulsak

27
0
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Hangi parti adayı olarak meclise girdi ki?

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title