Haberler

"Yaratıcılık ve Kariyer" Konferansları Başladı

Güncelleme:

Erdil Yaşaroğlu Yaratıcılık Note´larını Yeditepe Üniversitesi'nde paylaştı.

Samsung'un 11 üniversitede düzenlediği 'Yaratıcılık ve Kariyer' konferansları kapsamında ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile Yeditepe Üniversitesi öğrencileri bir araya geldi.

Samsung´un ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile Mart ve Nisan aylarında Uludağ'dan Kadir Has Üniversitesi'ne kadar toplam 11 üniversitede gerçekleştireceği "Yaratıcılık ve Kariyer" konferansları başladı. "Erdil Yaşaroğlu ile Samsung Yaratıcılık Note´ları" adı altında gerçekleştirilen konferanslarda öğrenciler, kariyer ve yaratıcılık üzerine bilgilendirilirken, Galaxy Note 10.1'in yaratıcı özelliklerini de keşfetme ve deneyimleme şansı buluyorlar. Yaratıcılık Note'ları konferanslarının altıncı durağı Yeditepe Üniversitesi oldu.

Samsung'un, Erdil Yaşaroğlu ile düzenlediği "Yaratıcılık ve Kariyer" konferanslarında Galaxy Note 10.1'in Adobe Photoshop, Popup Play, Multi Screen, Shape&Formula Match ve S-Pen gibi benzersiz özellikleri de ön plana çıkarıldı.

Yaratcılık Note'ları konferansları Yeditepe Üniversitesi'nden sonra sırasıyla, Dicle Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Kadir Has Üniversiteleri'nde gerçekleştirilecek.

Galaxy Note 10.1'i deneyimleyin

Galaxy Note 10.1'in gerçek kalem hissi uyandıran S Pen teknolojisi sayesinde not almak, çizim yapmak ve aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek artık çok kolay. Pazardaki en gelişmiş kalem olan yenilikçi S Pen, dijital bir cihazda analog olarak kalemle yazı yazma deneyimini sunar. Not alırken, menüde dolaşırken, internette gezinirken ya da düzeltme yaparken gerçekçi kalem deneyiminden yararlanarak, fikirlerinizi somutlaştırabilirsiniz.

AndroidTM 4.0 (Ice Cream Sandwich) işletim sistemi ile çalışan GALAXY Note 10.1, ayrıca 1.4 GHz'lik çift çekirdekli bir işlemciye ve HSPA+ bağlantısına sahip. Gerçek zamanlı video akışı ve Full HD video oynatma özellikleri de cihazın içeriğini zenginleştiriyor.

Air View uygulaması S Pen ile; S Planner, e-posta, fotoğraf galerisi veya video üzerinde gezinerek içeriği açmaksızın ön izleme yapma olanağı sunar. Bu özellik sayesinde, ekran geçişlerine gerek olmaksızın tek bir bakışta çok daha fazla bilgiyi kolayca aratabilir ve bilgiye kolayca ulaşılabilir. Pop-up Note özelliği, S Note uygulamasının ekranınızın herhangi bir yerinde bir pop-up penceresi şeklinde açılmasını sağlıyor. Kullanıcı bir çağrı sırasında S Pen'i çıkardığında; S Note uygulaması otomatik olarak ekranda belirir ve hızlı bir şekilde kişisel mesaj yazmayı mümkün kılar.

Rahat ve doğal yazmayı sağlayan yeni S Pen, mükemmel bir kavrayış için artık çok daha ergonomik bir tasarıma sahip. S Pen, yeni düşünce ve fikirleri anında kaydetmeye ve el yazısıyla herhangi bir dijital içeriği ekranda doğrudan bir araya getirmeye olanak sağlar. Yalnızca özel bir S Pen tuşuna basılması S Pen'in seçilen içeriği kesme veya düzenleme isteğini sihirli bir şekilde anlaması için yeterli. Kolay Klip (Easy Clip) özelliği ekrandaki içeriği, istenen her şekilde, anında kırparak kaydetmeye, yapıştırmaya veya paylaşmaya hazır hale getirir ve yapıştırmayı ya da paylaşmayı mümkün kılar. Fotoğrafları kestikten sonra boyayarak, gölgelendirerek veya el yazısı ile notlar alarak kesilmiş içeriği kolayca düzenlenmesini sağlar.

Idea Visualizer özelliği ile, S Note'a el yazısı ile oluşturulan anahtar kelimelerden illüstrasyonlar atayabilir ve bu sayede çizimlerin, el yazısı ile birebir uyuşması sağlanabilir. Galaxy Note II ile kendinizi çok daha yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde ifade edebilir, hatta kendi kişiselleştirilmiş illüstrasyon kütüphanenizi bile oluşturabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Erdil Yaşaroğlu Galaxy Note Samsung Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title