Haberler

Yalova Belediyesinin Borçları

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Başkanlık Barbaros Binicioğlu'ndan Yakup Koçal'a geçerken 2009'da 85 milyon borç diye broşürleri şakır şakır dağıtmışlar.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Başkanlık Barbaros Binicioğlu'ndan Yakup Koçal'a geçerken 2009'da 85 milyon borç diye broşürleri şakır şakır dağıtmışlar. Benim şu an 85 milyon lira borcum yok." dedi.

Başkan Salman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Prof. Dr. Halil İnalcık Kültür Merkezinde bulunan Engelsiz Kafe'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İller Bankası'nın belediyelere yaptığı ödenek kesintisinin yüzde 40'tan yüzde 50'ye çıkarıldığını aktaran Salman şunları kaydetti:

"Şimdi ben gece yattığım zaman personelimin ücretini nasıl ödeyeceğim diye düşüneceğim. Ciddi miktarda açık var. İlk aile düsturumdur, bizim ekmek paramız olmaz ama işçimin parasını öderim. Babadan da öyle dededen de öyle biz böyle biliriz. Bu terbiyeden geldik. İşçinin parasını yatıramayınca en büyük üzüntüyü ben çekiyorum ki benden kaynaklanmayan bir konu bu. Hiçbir şey karşıdan göründüğü gibi değil."

Salman gazetecilerin belediyenin mevcut borçlarıyla ilgili sorusunu da şöyle cevapladı:

yanıtlayan Salman, "Borçsuz belediye olmaz. Siyasi tarafı bir yana. Ayrıca geçmiş dönemden borcumuz az. Başkanlık Barbaros Binicioğlu'ndan Yakup Koçal'a geçerken 2009'da 85 milyon borç diye broşürleri şakır şakır dağıtmışlar. Benim şu an 85 milyon lira borcum yok."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Yakup Koçal Vefa Salman Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title