Haberler

Yakutiye Belediyesi, Erzurum'da asfaltlama çalışmalarını hızlandırıyor

Güncelleme:

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan cadde ve sokakların kış ayları öncesinde tamir edilerek asfaltlandığını belirtti. Uçar, çalışmaların hızla devam ettiğini ve vatandaşların taleplerinin de değerlendirildiğini söyledi.

ERZURUM (İHA) – Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ilçe sınırları içinde bulunan cadde ve sokakların kış ayları gelmeden tamirleri ile birlikte asfaltlama işlerinin hızlandırıldığını belirterek, " Planladığımız program çerçevesinde hem şehir merkezinde hem de mahallerimizde asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu anlamdaki taleplerini de değerlendiriyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Kış ayları yaklaşırken planladığımız çalışmaları suretle toparlıyoruz. Bu arada asfalt çalışmalarını sıkça yerinde görme imkanı da buluyoruz. Silindir kullanmak zannedildiği kadar kolay bir iş değilmiş. Asfalt çalışmalarımız son sürat devam ediyor." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Belediyesi Mahmut Uçar Yakutiye Erzurum İnşaat Belediye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title