Haberler

Bakan Fidan'ı kabul eden Maduro'dan Erdoğan'a övgü: Cesareti hayranlık verici

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret çerçevesinde Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi. Maduro görüşmede, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cesareti ve Filistin halkını savunması hayranlık verici" dedi. Maduro, Bakan Fidan'la yaptığı görüşmeyi "Harika bir görüşme" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret çerçevesinde geldiği Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi. Maduro görüşmede, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin meselesi karşısındaki duruşu bütün dünya için örnek teşkil etmektedir. Cesareti ve Filistin halkını savunması hayranlık verici" dedi.

ERDOĞAN'A ÖVGÜ: DURUŞU ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yerel saatle 17.50'de Venezuela'nın başkenti Karakas'a geldi. Bakan Fidan, temasları çerçevesinde Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi. Maduro, Bakan Fidan'ın ülkede bulunmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "İki ülke arasındaki iş birliğine bu ziyaretinizin katkıda bulunacağını düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin meselesi karşısındaki duruşu bütün dünya için örnek teşkil etmektedir. Cesareti ve Filistin halkını savunması hayranlık verici. Filistin halkına karşı katliamın durdurulması gerekiyor. Filistin halkını savunmak için bütün Müslüman ülkelerle Karayip ülkeleri, Latin Amerika ülkeleri tek ses olup birlikte sesimi yükseltmeliyiz" şeklinde konuştu.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro: 'Erdoğan'ın Filistin konusundaki duruşu dünya için örnek teşkil ediyor'

BAKAN FİDAN'DAN FİLİSTİN TEŞEKKÜRÜ

Bakan Fidan ise görüşmede, "Sizinle burada olmak benim için büyük bir onur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en içten selamlarını ve sevgilerini iletiyorum size. İki ülke arasındaki ilişkilerin iyiye gitmesinde iki siyasi liderin ciddi bir önemi var. İki ülke arasında gerçekten ilerletilecek çok konu var. Filistin konusundaki tutumunuzdan dolayı size müteşekkiriz. Özellikle oradaki insanların katledilmesi, milyonlarca insanın başta susuzluğa mahkum edilmesi konusunda sessiz kalmadınız. Maalesef bütün insanlığın gözü önünde bu suçlar işlendi" diye konuştu.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro: 'Erdoğan'ın Filistin konusundaki duruşu dünya için örnek teşkil ediyor'

"HARİKA BİR GÖRÜŞME" NOTUYLA PAYLAŞIM YAPTI

Devlet Başkanlığı Sarayı Miraflores'te gerçekleştirilen görüşmeye dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la harika görüşme. Kardeş halk Türkiye ile sıkı çalışma gündemi, somut anlaşmalar ve halklarımızın ortak refahı için başarılarla dolu güçlü bir dostluğu pekiştiriyoruz. Birlikte yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Görüşmeye Meksika Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile Türkiye'nin Karakas Büyükelçisi Aydan Karamanoğlu da katıldı. Bakan Fidan, Venezuelalı mevkidaşı Yvan Gil ile de baş başa görüşme gerçekleştirecek, daha sonra Meksika'ya geçecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nicolas Maduro Sosyal Medya Venezuela Filistin Diplomasi Dış Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Netherill:

hangi duruş, hiç birşey yapmıyoruz ki :D

60
32
yanıtYanıtla
Mehmet Aydoğan:

cola içmeme duruşu :)

yanıt10
yanıt1
Oğuz :

Turkiyeyi öven insana bak maduro. Sen once kendi ulkeni duzelt

34
33
yanıtYanıtla
JY:

ILKOKUL MEZUNU OTOBUS SOFURUNE ULKE EMANET EDERSEN YERALTI ZENGINLIKLERIN NE KADAR COK OLURSA OLSUN HALKI AC KALIR TABI.

27
21
yanıtYanıtla
Ahmet Kapucu:

Saff jy sence o yüzden mi aç kalıyorlar abd ye boyun eğseler yer altı kaynaklarını peşkeş çekseler zengin olurlar eski hallerine dönerler ama amerikaya boyun eğmedikleri için bu haldeler araştır bi boş kafa sallama hemen

yanıt2
yanıt5
Murat Vural:

Helal sana cesur yürek Maduro

2
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Kıskananlar çatlasın .

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title