Haberler

İYİ Parti, Meclis'teki yumruklu kavga sonrası AK Partili vekil için "cinayete tam teşebbüsten" suç duyurusunda bulunacak

Güncelleme:

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün AK Partili Zafer Işık'ın yumruğuyla yaralanmasının ardından İYİ Parti harekete geçti. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Zafer Işık hakkında, "adam öldürmeye tam teşebbüsten" suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

TBMM'de gerçekleştirilen 2023 yılı bütçe görüşmelerine yaşanan kavgalar gölge düşürdü. Çıkan arbedede, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık yumrukladı. Işık'ın parmağındaki yüzük nedeniyle Örs'ün başında açılma meydana geldi. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen, geçtiğimiz sene kalp pili takılan Örs, yoğun bakımda tedaviye alındı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye giderek bilgi alırken, Örs'ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İYİ PARTİ HAREKETE GEÇİYOR

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. Poyraz, Zafer Işık hakkında, "adam öldürmeye tam teşebbüsten" suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

"ADAM ÖLDÜRMEYE TAM TEŞEBBÜSTEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Poyraz, "İki buçuk dakika daha geç gelseymiş bugün Hüseyin Örs hakkında 'merhum' diye konuşabilirdik. Bununla ilgili hem TBMM doktorları hem de Güven Hastanesi doktorları, gerekli raporları resmi mercilere bildirdiler. Biz de Hüseyin Bey kendine geldikten sonra kendisinden vekaletnamesini alıpbu sürece ilişkin Sayın Genel Başkanımızın da dikkatli ve titiz takibiyle birlikte 'adam öldürmeye tam teşebbüsten' dolayı gerekli suç duyurularında bulunacağız" dedi.

"KENDİSİNE MİLLETVEKİLİ DEMEK DE DİLİMİN UCUNA VARMIYOR"

Poyraz sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu kavganın tarafı Hüseyin Bey değil. Kendisini kasıtlı olarak hedef haline getirip koşarak, görüntülerde de görüldü. Kendisine 'milletvekili' demek de dilimin ucuna varmıyor, 'şahıs' diyeceğim o yüzden. Bu şahıs TBMM'de, konunun tarafı değil. Hüseyin Örs, ortalığı yatıştırmak için ayağa kalkıyor. 'Arkadaşlar lütfen sakin olun' diye taraflar arasına girmeye çalışıyor.

YERE DÜŞÜNCE KALP PİLİNDE UYUMSUZLUK OLMUŞ

Şahıs, en uçtan, kürsü arkasından dolanmak suretiyle doğrudan hedef olarak gözettiği Hüseyin Örs'e gelip ve kalbinde pil olduğu kamuya açık kaynaklarda da TBMM'de aktif olduğu dönemde de mesai arkadaşları tarafından bilinen Hüseyin Örs'e vurmak suretiyle, kafasını darp etmek suretiyle. Kalabalık içinde Hüseyin Örs yere düşüyor ve kalp pilinde uyumsuzluk söz konusu oluyor."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Uğur poyraz Hüseyin Örs Zafer Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

özen66:

iyi partili seni dövecegım deyıp erkeklık yapıyor.karsı tarafı tahrık edıyor..yumrugu yeyınce hatasını anlıyor

4
4
yanıtYanıtla
Ahmet Hançer:

Adam kendini savunmuş o vurunca iyi kendi yumruğu yiyince kötü eline sağlık bence iyi olmuş bi daha kavgaya tutuşmaz bu korkuyla

3
2
yanıtYanıtla
ferfer:

güya bunlar milleti temsil eden eğitimli bilgili zeki kalbur üstü adamlar şunların haline bakın kavganın niye çıktığı bile belli değil bunlar ülke için önemli kararlar alacakta memleketi düzeltecekte ohoooooo

1
1
yanıtYanıtla
Mert Çağlar:

SİZİ KAVGA EDİN DİYE Mİ MECLİSE GÖNDERDİLER! SONRA DIŞARIDA BİR ŞİDDET OLAYI OLDUMU HEPSİ BAŞLAR KÜRSÜDEN KINAMAYA.. YETER ARTIK GERMEYİN MİLLETİ OTURUN FAYDALI IŞLER YAPIN MİLLETİN İÇİNE ÇIKIP EN AZINDAN DERDİYLE DERTLENİN! SİZİN KAVGALARINIZA KARNIMIZ TOK!

1
0
yanıtYanıtla
Cengiz Suyla:

Bunlar vatandaşın vekilleri ve bize böyle mi örnek olacaklar, ben böyle bir meclis görmek istemiyorum. Fikirler kavgayla değil, konuşarak ve medenice konuşulur.

1
0
yanıtYanıtla
HALİS ER:

nefs-i müdafaa

1
0
yanıtYanıtla
özen66:

Dokunulmazlıgı var bırsey yapamazlar.

0
0
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bir şey diyeceğim ama diyemiyorum ama neden yoksa aklımamı gelmiyor acaba ben bile bu haldeyim sen kime neyi şikayet edeceksin sonunda ne olacak acaba polat alemdar sonunu bile düşünen kahraman olmaz demişti sen o sözede inanma gelene ağam gidene paşam de yağla dur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title