Haberler

Vefa Konutları İçin Kura Çekimi Yapıldı

Sivas Belediyesi tarafından, dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılacak Vefa Konutları için kura çekimi yapıldığı bildirildi.

Sivas Belediyesi tarafından, dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılacak Vefa Konutları için kura çekimi yapıldığı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediyesi bünyesindeki Özbelsan AŞ tarafından yapılacak 400 konut için Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapıldı.

Özbelsan AŞ Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, burada yaptığı konuşmada, kira öder gibi ev sahibi olmanın yolunu açan Vefa Konutları projesinin vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirtti.

Konutlar için 4 bin kişinin müracaat ettiğini aktaran Kaya, gerekli şartları taşıyan ve başvurusu onaylanan vatandaşların kura çekimine katıldıklarını belirtti.

Konutların 10 bin, 12 bin 500 ve 15 bin liralık peşinatlı olmak üzere üç ayrı kategoride satışa çıktığını hatırlatan Kaya, "Kura çekimin ardından bankadaki ve Özbelsan'daki işlemlerinizi tamamlayarak tapu örneklerini alabilirsiniz. Böylece sizler de bir daire sahibi olacaksınız. İki yıl içerisinde tamamlanacak olan konutlarımızın hem sizler için, hem de Sivas'ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından başvurusu onaylanan kişiler, sırasıyla daireler için kura çekimi yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Şaban Kaya Sivas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title