Haberler

Vedat Bayram: "Niğde'de Bir Sporcu Fabrikası Kurmuş Olacağız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekili genel seçiminin ardından- MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Vedat Bayram'ın esnaf ziyareti Milletvekili genel seçiminin ardından- Resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Bayram: - "MHP Niğde'de bir dönemden sonra tekrar milletvekili çıkarmıştır, insanlar bir umut bekliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekili genel seçiminin ardından- MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Vedat Bayram'ın esnaf ziyareti Milletvekili genel seçiminin ardından- Resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Bayram: - "MHP Niğde'de bir dönemden sonra tekrar milletvekili çıkarmıştır, insanlar bir umut bekliyor. Bizden beklenen ne ise biz de onu vereceğiz" 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'den Niğde Milletvekili seçilen Vedat Bayram, "MHP Niğde'de bir dönemden sonra tekrar milletvekili çıkarmıştır, insanlar bir umut bekliyor. Bizden beklenen ne ise biz de onu vereceğiz" dedi.Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 50-55 gündür Niğde halkı ile kucaklaştıklarını belirterek, özellikle gençlerin spor ile ilgili çok beklentilerinin olduğunu söyledi.MHP'nin diğer siyasi partilerin programlarında olmayan spor projelerinin olduğunu vurgulayan Bayram, şunları ifade etti: "Spor projelerini 3 ana başlık altında toplayabiliriz. Bir tanesi sporu kalkındırma projesi, futbolu kalkındırma projesi ve spor park projesidir. Türkiye çapında uygulaması gereken bir projedir. Türkiye 7 bölge. Bu bölgede istasyonlar kurulacak. 7-14 yaş arası milyonlarca genç var. Bu gençlerin istasyonlarda önce fiziki ve genetik yapılarına bakılacak. Spor akademisinden mezun öğretmenler vasıtasıyla ayrılan gruplardan kimileri atletizme, kimileri güreş ve basketbola gibi spor dallarına yatkın çıkacak. Bilimsel ve çoktan seçmeli bir program başlayacak."Bayram, spor akademisi mezunu olduğunu belirterek spor yöneticisi olarak yaklaşık 20 yıl çalıştığını ve ortaokuldan üniversite birinci sınıfa kadar boks sporu ile ilgilendiğini bildirdi. MHP'nin ve parti programının spora bakışının önemine değinen Bayram, şunları kaydetti: "Çocukların hem fiziksel özellikleri ve kabiliyetleri ortaya çıkmış olacak yani 'havanda su dövmeyecek' tüm dünyada olduğu gibi gerçekçi bir seçim yapmış olacağız. Üzerinde yaklaşık olarak 10 yıldır çalıştığımız bu proje, Marmara Üniversitesindeki bazı akademisyenlerle çalıştığımız bir projedir. Bu çalışmalar ile Türkiye ve Niğde'de bir sporcu fabrikası kurmuş olacağız. Buradan yıldız sporcular çıkacak bunlar büyük kulüplere hatta yurt dışına ihraç edilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Bayram Türkiye Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title