Haberler

Vatandaştan Ulaştırma Bakanına Daha Öncede Söz Verdiler Ama İcraat Yok

Karaman'da seçim çalışmalarını sürdüren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, karşısında gören Süleyman Uysal, mahallesindeki ana caddenin bozuk olduğundan şikayetçi olup, Önceden de söz veridiler ama şimdi de hiç icraat yok. Vaatte de bulundular ama yapmadılar.

Karaman'da seçim çalışmalarını sürdüren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, karşısında gören Süleyman Uysal, mahallesindeki ana caddenin bozuk olduğundan şikayetçi olup, Önceden de söz veridiler ama şimdi de hiç icraat yok. Vaatte de bulundular ama yapmadılar. Ben bir sakin olarak çok utanıyorum.dedi. Elvan da, Bizim ne yaptığımızı herkes çok iyi biliyor.diyerek bakanlık olarak Karaman'a, 800 milyonluk ek yatırım ilave ettiklerini söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, seçim çalışmalarını memleketi Karaman'da esnafları ziyaret ederek sürdürdü. İlk olarak Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret edip şoförlerin sorunlarını dinleyen Elvan, esnaf ziyaretleri sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. İmaret mahallesinde oturduğunu söyleyen Süleyman Uysal, mahallesindeki yolun bozuk olduğunu Bakan Elvan'a şikayet etti. Uysal, Sayın Bakanım, ben İmaret Mahallesi'nde oturuyorum. Vergi dairesi önünden gelen ana caddedeki yolun o şekilde olmasından ben çok utanıyorum, mahalle sakini olarak. Önceden de söz veridiler, ama şimdi de hiç icraat yok. Vaatte de bulundular ama yapmadılar. Ben bir mahalle sakini olarak çok utanıyorum. dedi.

Elvan ise bakanlık olarak Karaman'a yapılan karayolu çalışmalarından bahsetti. Elvan, şunları söyledi

Bizim ne yaptığımızı herkes çok iyi biliyor. Bakın şu an sadece yapımına başlananlar hariç, benim arkadaşlara yapmayı söylediğim ve programa aldığım karayolu yatırım tutarı ne kadar biliyor musunuz 1.1 katrilyon liraya ilave olarak tam 800 milyon TL bu sadece Karaman için yatırım programına koyduğumuz rakamdır.

Bunun üzerine Süleyman Uysal da, Karaman halkı olarak sizlerden bu hizmeti bekliyoruz tabi ki.dedi.

BAKAN ELVAN ESNAFIN ANKETİNİ İNCELEDİ

Bakan Elvan, ziyaret ettiği bir pide fırınında ise işyeri sahibi İsa Kayan'ın, işyerine gelen müşterileri üzerine hangi partiye oy kullanacağı yönünde yaptığı anket sürpriziyle karşılaştı. Anketi inceleyen Elvan, Ak Parti'nin önde olduğunu gördü. Elvan, daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Uysal Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title